35 bin TL maaşlar ehliyetli devlet memuru alımı başlıyor! İşte şartlar

Devlet kurumunda çalışmak isteyenlerin başına talih kuşu kondu! Aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden yeni bir ilan yayımlandı. Yayımlanan son ilana göre belediyeye kadın erkek devlet memuru alınacak.
35 bin TL maaşlar ehliyetli devlet memuru alımı başlıyor! İşte şartlar

Yayımlanan son iş ilanının detaylarına göre Siirt ili Atabağı Belediye Başkanlığı'na memur alımı yapılacak. KPSS taban puanı ve diğer şartları taşıyan adaylar arasından belediyeye ehliyetli devlet memuru alımı yapılacak. Maaşların ise en az 28 bin TL ortalama olarak da 35 bin TL civarında olacağı görüldü.

İLAN YAYIMLANDI

Belediye için yayımlanacak devlet memuru alımı için şunları söyledi:

“Siirt ili Baykan İlçesi Atabağı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır”

ekran-goruntusu-2024-07-02-131305.png

Yayımlanan ilanda ön lisans düzeyinde eğitim veren meslek yüksekokullarının inşaat, inşaat teknikerliği, inşaat teknolojisi programlarından mezun olması gerektiği belirtildi. Kadın erkek başvuru yapabilecek olup, adayların en az KPSS 65 puanının olması gerektiği açıklandı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilanda adayların taşıması gereken şartlar açıklandı. Buna göre TC vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığının olmaması ile ilan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak aranan şartlar arasında bulunuyor.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

ekran-goruntusu-2024-07-02-131121.png

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların 22 Temmuz ile 26 Temmuz tarihleri arasında alınacağı ifade edildi. Belediyeye yapılacak başvuruların şahsen olması gerektiği ancak posta yolu ile başvuru yapacakların postalarını iadeli taahhütlü posta yolu ile göndermesi gerektiği açıklandı.