İzmir'de son dakika 18 saatlik ZORUNLU su kesintisi açıklandı! Bu ilçe ve mahalleler dikkat tası kovayı doldurun

İzmir'de meydana gelen arıza nedeniyle çok sayıda mahallede 18 saatlik zorunlu su kesintisi yapılacağı açıklandı. İzmirliler kovaları doldurun! İzmir'de sular neden yok ne zaman gelecek?
İzmir'de son dakika 18 saatlik ZORUNLU su kesintisi açıklandı! Bu ilçe ve mahalleler dikkat tası kovayı doldurun

İzmir'de son dakika 18 saatlik ZORUNLU su kesintisi açıklandı! Bu ilçe ve mahalleler dikkat tası kovayı doldurun - Son dönemde ne yazık ki yaşanan su kesintileri ile ulusal basına konu olan İzmir'de yeni bir su kesintisi daha açıklandı. İZSU tarafından yapılan açıklamada vatandaşların tedbir almaları istendi.

İZSU 18 SAATLİK SU KESİNTİSİ AÇIKLADI! İZMİR'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK, NEDEN SU KESİK?

İZSU tarafından yapılan açıklamada kesinti hakkında vatandaşların tedbir almaları istendi. 18 saatlik kesinti yapılacağı belirtilirken "Değerli Abonelerimiz; Karabağlar İlçesi, Yeşillik Caddesi No:261/5 önünde Ø2200'lük beton boru isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle; 03.07.2024 Çarşamba günü saat 20:00 ile 04.07.2024 Perşembe günü saat 14:00'e kadar 18 saat süre ile su kesintisi yapma zorunluluğu oluşmuştur.

Kesintiden Etkilenecek Mahalleler: Karabağlar İlçesi: Cennetçeşme, Uzundere, Yurtoğlu, Yüzbaşı Şerafettin, Gazi, Devrim, Ali Fuat Erdem, Umut, Yaşar Kemal, Bahriye Üçok, Ali Fuat Cebesoy, Kibar, Günaltay, Abdi İpekçi, İhsan Alyanak, Peker, Sevgi, Bozyaka, Aşık Veysel, Osman Aksuner, Barış, Refet Bele, Limontepe, Özgür, Gülyaka, Kazım Karabekir Mahalleleri Gaziemir İlçesi; Aktepe Mahallesi , Emrez Mahallesi Balçova İlçesi; Çetin Emeç Mahalleleri Arızaların onarılması sonrasında arızanın büyüklüğüne göre depo seviyelerinin ve su isale hatlarındaki basıncın istenilen seviyeye gelmesinde gecikmeler yaşanabilmekte, kullanım yoğunluğu sebebiyle de suyun hanelere ve iş yerlerine ulaşması arızanın bitiş saatinden farklılık gösterebilmektedir." denilerek kesinti yapılacak mahalleler açıklandı.

Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların kesintiye karşı tedbir almaları istendi. Su kesintisi açıklanan takvime göre bugün saat 20:00 ile yarın 14:00 saatleri arasında gerçekleşecek.