Ankaralılar EGO SON DAKİKA kararı duyurdu! O hatlarda güzergah değişti boşa durakta beklemeyin

Ankara'da toplu ulaşım için son dakika kararı açıklandı. EGO tarafından peş peşe yapılan açıklamalar ile yeni güzergah değişiklikleri açıklandı.
Ankaralılar EGO SON DAKİKA kararı duyurdu! O hatlarda güzergah değişti boşa durakta beklemeyin

Ankaralılar EGO SON DAKİKA kararı duyurdu! O hatlarda güzergah değişti boşa durakta beklemeyin - Özellikle de Kahramanmaraş depremi sonrasında nüfusu büyük bir hızla artan Ankara'da toplu ulaşım seferlerinin sorunsuz devam etmesi için ABB ve EGO yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor.

Haberankara.com 'un haberine göre; Alınan yeni kararlar kapsamında sefer saatlerinde yeni düzenlemeye gidilirken EGO pek çok hatta güzergah değişikliğine gittiğini duyurdu.

EGO YENİ HAT VE GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ HABERLERİ! HANGİ OTOBÜS HATLARI DEĞİŞTİ?

Yeni Oluşturulan 140 Gölbaşı – Gölbek – Çeltek – Karacaören Hattı 03.07.2024 Çarşamba Günü Ulaşım Hizmeti Vermeye Başlayacaktır.

Yeniçimşit Mahallesi’nde mevcut güzergahımızın özel mülk olması nedeniyle yolun kapatılmasından dolayı, 509, 512, 514, 526, 566 ve 579 numaralı araçlarımız krokide belirtilen güzergah üzerinden Çimşit Serpmeleri, Zafer İçyer Caddesi, Çimşit Köyü Serpmeleri şekilde güzergahlarına bağlanarak hizmet verecektir.

03.06.2024 Pazartesi Günü İtibari ile 176 BİLKENT METRO-BİLKENT ÜNİVERSİTESİ HATTI aşağıda belirtilen saatlerde Gazi Uyum Evi ve 19 Eylül Spor Tesislerine Ulaşım hizmeti vermeye başlayacaktır.

Saat: 21:10 itibari ile 203 ve 252 numaralı hatların birleşerek ortak güzergah üzerinden hizmet verilmekte olan “253 Kuşcağız-İncirli-Ulus-Kızılay-Bakanlıklar” numaralı hat yerine 27.05.2024 Pazartesi günü itibari ile saat: 21:10 ile 00:00 aralığında “203 İncirli- İncirli-Ulus-Kızılay-Bakanlıklar” ve “252 Atapark-Kuşcağız-Ulus-Kızılay-Bakanlıklar” hatları ayrı ayrı hizmet verecek olup, saat: 00:00 itibari ile semtlere “253-6 Kuşcağız-İncirli-Ulus-Kızılay-Bakanlıklar” numaralı gece servisi ile hizmet verilmeye devam edilecektir.

Yeni yapılan açıklamalar kapsamında artık Ankaralılar belirtilen güzergahlarda ve saatlerde ulaşım hizmeti almaya devam edecekler. Bu nedenle vatandaşların yola çıkmadan önce mutlaka güzergah değişikliği yapılan hatları EGO uygulaması ve duyurular bölümünden takip etmeleri istendi.