MHRS ALO 182 çağrı merkezi iş başvuru formu! Sağlık Bakanlığı MHRS personel alımı

Sağlık Bakanlığı'nın randevu sistem hattı olan ALO 182'de çalışmak isteyenler MHRS ALO 182 çağrı merkezi iş başvuru ekranını araştırıyor. MHRS personel alımı var mı, başvurular nereden yapılır? Güncel ilanlara ilişkin detaylar haberimizde
MHRS ALO 182 çağrı merkezi iş başvuru formu! Sağlık Bakanlığı MHRS personel alımı

Sağlık Bakanlığı'nın çağrı merkezi ayağı olan AssisTT güncel personel alımlarını resmi web sitesi üzerinden duyurmaya devam ediyor. Farklı iller için yayımladığı personel alımında alımların çağrı merkezi için olduğu görülüyor. Dönemsel olarak da MHRS ALO 182 için personel alımları yayımlanıyor.

MHRS PERSONEL ALIMI 2024

AssisTT üzerinden şu an için ALO 182 MHRS için personel alım ilanı bulunmuyor. Ancak AssisTT'in web sitesi üzerinden Türkiye geneli için yayımlanan güncel personel alımlarına başvurarak CV'nizin firma bünyesinde olmasını sağlayabilirsiniz.

MHRS ÇAĞRI MERKEZİ PERSONEL ALIM ŞARTLARI

MHRS çağrı merkezi için şu anda personel alım ilanı bulunuyor. Ancak AssisTT’in yayımladığı ilanda genel olarak aranan şartlar şu şekilde oluyor:

  • Telefonda etkili iletişim kurabiliyor ve bundan keyif alıyorsan,
  • Diksiyonuna ve ifade biçimine güveniyorsan,
  • İç motivasyonun yüksekse ve hedef odaklıysan,
  • Zaman yönetiminde hassas olduğunu düşünüyorsan,
  • Vardiya sistemiyle günün farklı zaman dilimlerinde çalışmaya açıksan,
  • Lise ve üzeri öğrenimini tamamladıysan,
  • MS programlarını etkin şekilde kullanabiliyorsan,
  • İlanın yayımlandığı il içerisinde ikamet edebiliyor olmak,

aradığımız takım arkadaşı SEN olabilirsin!

İLANLAR YAYIMLANIYOR

AssisTT firması bu noktada MHRS için değil, bankaların ve çeşitli kurumların personel alım ilanlarını yayımlıyor. Çağrı merkezi noktasında pek çok ilde iş alımları yapan AssisTT firmasının güncel alım ilanları şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-06-27-131342.png

ALO 182 MHRS NEDİR?

Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan hastanelerden randevu almak isteyen vatandaşlar e-Nabız sistemini kullanabilecekleri gibi ALO 182 hattını arayarak da randevularını oluşturabiliyor. MHRS sistemi üzerinden vatandaşlara istedikleri bölümlerin randevuları çağrı merkezleri aracılığı ile veriliyor.