MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın sol eline ne oldu? İlk defa kendi açıkladı

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı devam ediyor. Birbirinden farklı yarışmacılar MasterChef kadrosuna girebilmek için hünerlerini sergiliyor. Mehmet Yalçınkaya ilk defa sol eli ile ilgili konuştu.
MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın sol eline ne oldu? İlk defa kendi açıkladı

Yarışmacılardan biri başına gelen kazayı anlatınca MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya’da eline ne olduğundan bahsederek daha önce bu konuya hiç değinmediğini açıkladı. Peki, Mehmet Yalçınkaya’nın sol eline ne oldu?

YARIŞMACI BAŞINA GELENİ ANLATTI

Yarışmacılardan biri bir uzvunu traktör pervanesine kaptırdığını ve kendini lanetlenmiş gibi hissettiğini söyledi. Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıya neden ağladığını sorunca yarışmacı gözyaşları içinde şunları söyledi:

“Konusu açılınca hep gözlerim doluyor istem dışı. Hep saklandım bu yüzden. Artık saklanmak istemiyorum, hep özgür olmak istiyorum. Ben lanetlenmişim de sadece benim başıma gelecekmiş gibi düşünmek istemiyorum artık”

“BUGÜNE KADAR HİÇ BU KONUYA DEĞİNMEDİM..”

Yarışmacının anlattıkları sonrasında Mehmet Yalçınkaya da şunları söyledi:

“Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmeleri benim elim. Benzer hikâye aslında ben de iki arkadaşımla oynarken....”

MUTFAK KAZASI GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLİYORDU

TV8’de bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan MasterChef yarışmasında Mehmet Yalçınkaya kendi başına gelen olayı anlatacak. Fragmanda sadece bu kesimin verilmiş olması izleyen herkesin dikkatini çekti. Sosyal medyada Mehmet Yalçınkaya’nın bir mutfak kazası sonrasında 3 parmağını kaybettiği iddia ediliyordu. MasterChef'in bu akşamki yeni bölümünde Mehmet Yalçınkaya'nın ne anlatacağı merak konusu oldu. Uzun bir süredir ekranlarda olan bu yarışmada Yalçınkaya başına gelen bu olaydan hiç bahsetmemişti.