Bodrum - Didim deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor

Türkiye'nin 2 gözde tatil beldesi olan Bodrum ile Didim arasında karşılıklı deniz otobüsü seferleri için geri sayım başladı.
Bodrum - Didim deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesi ile Aydın'ın Didim ilçeleri arasında deniz otobüsü ile ulaşım başlıyor. 2 turizm cenneti deniz yoluyla buluşturacak olan dev projede açılış için geri sayım başladı. 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle seferler başlıyor.

BODRUM VE DİDİM ARASINDA DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİ BAŞLIYOR!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim ve Fethiye-Marmaris seferleri ile denizlerde başlatacağı Deniz Otobüsü Seferleri hizmeti açılışını CHP Genel Başkanı Özgür Özel yapacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda başlayacak Bodrum Turgutreis- Aydın Didim arası deniz otobüsü seferleri açılış töreni Didim ilçesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımları ile yapılacak.

1 Temmuz Pazartesi günü saat 13.45’de yapılacak açılış töreni Aydın Didim D-Marin yolcu iskelesinde yapılacak. Deniz ulaşımını daha verimli hale getirmek ve denizlerden daha fazla faydalanmak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum-Turgutreis-Didim ve Fethiye-Marmaris güzergahlarında deniz otobüs seferlerini başlatıyor.

Hatırlanacağı üzere Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, yapılan 2024 yerel seçimleri öncesinde söz konusu deniz otobüslerini seçim vaadi olarak açıklamıştı. 1 Temmuz tarihi itibariyle Bodrum-Turgutreis-Didim seferleri başlarken Fethiye ile Marmaris arasındaki deniz otobüsü seferleri ise 2 Temmuz tarihinde başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı