Uşak'ta iki otomobilin karıştığı kazada üç kişi yaralandı!

Uşak’ta iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında yaralılar hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındılar.
Uşak'ta iki otomobilin karıştığı kazada üç kişi yaralandı!

Uşak’ta bugün bir trafik kazası meydana geldi. Ulubey ilçesinde Sanayi Kavşağı’nda gerçekleşen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü seyir halindeki bir başa otomobile çarptı.

Kazanın etkisi ile berber araçlar savruldu. Savrulan araçların içerisinde bulunan 3 kişi yaralandılar. Kazayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar ettiler. Bu ihbar üzerine sağlık ekipleri ile polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI!

Kaza yerine ulaşan ekipler ilk iş olarak yaralı vatandaşlara müdahalede bulundular. Yaralılar ambulanslar le hastaneye sevk edildiler.

Kaza, Uşak’ın Ulubey ilçesi Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.D. yönetimindeki otomobil ile O.S. idaresindeki bir başka otomobil ile çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralanan 3 kişi ise Ulubey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla alakalı olarak başlatılan soruşturma ise polis ekiplerince yürütülüyor. Kaza raporunun hazırlanmasının ardından soruşturmanın devam edip etmeyeceğine ilgili savcılık karar verecek

Öte yandan yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı