Uşak Belediyesi'nden Uşaklılara büyük sürpriz! Sadece 60 TL oldu

Uşak Belediyesi'nden Uşaklılara güzel haber geldi. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım geçtiğimiz günlerde Halk Yumurta projesini duyurmuştu. 30'lu halk yumurtanın sadece 60 TL'den satılacağı açıklandı.
Uşak Belediyesi'nden Uşaklılara büyük sürpriz! Sadece 60 TL oldu

Son dönemlerde çeşitli sebeplerden dolayı bir düşüp bir çıkan yumurta fiyatlarına ilişkin Uşak Belediyesi'nden önemli bir proje geldi. Aktarılan son habere göre bir süredir Uşaklıların heyecanla beklediği Halk Yumurta projesi artık Uşaklılarla buluşuyor.

30'LU YUMURTA 60 TL

Tüm halk ekmek noktalarında satışta olan halk yumurtanın fiyatı da belli oldu. Uşak Belediyesi resmi web sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda 30'lu halk yumurtanın sadece 60 TL'den satışa çıkacağını duyurdu.

PAZARTESİ SOFRALARDA OLACAK

Belediye yaptığı paylaşımında pazartesi gününden itibaren yumurtaların vatandaşlarla buluşacağını ifade ederek, "Müjde Halk Yumurta Satışta. Pazartesi gününden itibaren halk ekmek büfelerimizde satışta olan doğal ve sağlıklı halk yumurtalar sofralarınıza geliyor" diyerek Uşaklılara müjdeyi verdi.

ekran-goruntusu-2024-07-03-171941.png

14 HAZİRAN'DA DUYURULMUŞTU

Belediye son olarak 14 Haziran tarihinde uygun fiyatları halk yumurta projesinin hazırlanma aşamasında olduğunu vatandaşlara duyurmuştu. Çalışanların yumurta kolisine tek tek dizdiği ve özenle paketlediği yumurta kolilerinin hazırlandığı aktarılırken, projede artık sona geldiği ifade edildi.

Belediye o dönem yaptığı açıklamasında halk yumurta projesi için "Hem ekonomik hem sağlıklı. Halk Yumurta çok yakında halk ekmek satış noktalarında vatandaşlarımızla buluşuyor" notunu eklemiş, projenin detaylarını vatandaşlara duyurmuştu.