Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım o kişilere çok sert çıktı! Asparagaslara karnımız tok

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, son haftalarda bazı yayın kuruluşlarının hakkında yayınladığı asılsız iddialara sert tepki verdi.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım o kişilere çok sert çıktı! Asparagaslara karnımız tok

Başkan Yalım, yaptığı açıklamasında çıkar uğuruna yalan haber yapan sözde basın mensubu kişilerin şantaj yoluyla para koparmaya çalıştığını ifade etti. Milletin parasını bu tür kişilere asla yedirmeyeceğini belirtti.

SERT ÇIKTI

Çıkan haberlere sert bir dille yanıt veren Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, "Asparagas haberlere karnımız yok" diyerek şu açıklamayı yaptı:

Söz konusu kişilerin arasında daha önce uygunsuz davranışları sonucu devlet memurluğundan ihraç edilen bir kişinin de bulunduğunu hatırlatan Başkan Yalım; Uşak halkının kendine basın mensubu rolü veren ancak gerçekte başkalarına iftira atarak para kazanan bu insanlara inanmayacağını bildiklerini kaydetti.

“ASPARAGASLARA KARNIMIZ TOK”

Bahsi geçen kişilerin isimlerini de açıklayan Başkan Yalım, vatandaşların bu kişilere itibar etmemesi gerektiğini, bu göreve gelirken yetkiyi halktan aldığını ve hesap vereceği tek merciinin Uşak halkı olduğunu ifade etti.

Açıklamasında net konuşan Başkan Yalım; “Kıymetli hemşerilerimden bu kişilere kesinlikle inanmamasını ve yaptıkları yalan haberlere asla itibar etmemesini istiyorum. Bu kişiler maalesef benden önceki dönemlerde de yöneticileri korkutarak belediyenin kasasından milyonlarca lira haksız gelir elde etmiş. Hatta adeta bu durumu bir meslek haline getirmişler. Ben bunlara asla müsaade etmem ve etmeyeceğim. İstediklerini yazsınlar, benim alnım ak. Vatandaşımın ödediği vergileri bu kişilere asla yedirmem” dedi.

Başkan Yalım, açıklamasında çok net ifadeler kullandı. Çıkan bu tür haberlere asla itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizerek, alnının açık olduğunun altını çizdi. Özkan Yalım'ın yaptığı açıklamalar Uşak gündemine bomba gibi düştü.