Uşaklılar yüzde 50 ZAM açıklandı! Meclis kararı çıktı 1 Temmuz'da REKOR ZAM geliyor

Temmuz ayı itibariyle emekli ve memur maaşlarına uygulanacak enflasyon zammı beklenirken daha bu zam açıklanmadan pek çok ürün ve hizmete zam geldi. Uşak'ta şehir içi otobüs fiyatları zamlandı! Tam ve öğrenci bileti fiyatları...
Uşaklılar yüzde 50 ZAM açıklandı!  Meclis kararı çıktı 1 Temmuz'da REKOR ZAM geliyor

Uşaklılar yüzde 50 ZAM açıklandı! Meclis kararı çıktı 1 Temmuz'da REKOR ZAM geliyor - Temmuz maaş zammı belli olmadan iğneden ipliğe pek çok ürün ve hizmete rekor zam gelirken bu zamlardan biri de Uşaklılar için açıklandı. Uşak'ta şehir içi otobüs fiyatları da zamlandı. Uşak şehir içi otobüs fiyatları için yeni tarife belli oldu.

UŞAK ŞEHİR İÇİ OTOBÜS FİYATLARI 2024 FİYATLARI! TAM VE ÖĞRENCİ BİLETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Uşak Belediye Meclisi toplantısında alınan zam kararı için geri sayım başladı. 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle Uşak Belediye Meclisi tarafından alınan zam kararı uygulamaya alınacak. Böylelikle Uşak'ta şehir içi otobüs fiyatları zamlanmış oldu. Uşak'ta hizmet veren otobüsçü esnafı tarafından 1 Temmuz tarihi itibariye uygulanacak olan zamlı ulaşım tarifesini uygulamaya alacaklar.

usak-zam.jpg

Uşak'ta otobüs esnafı artan akaryakıt fiyatları, araç bakım giderleri, lastik fiyatları, kasko ücretleri ve şoför giderleri gibi masraflar nedeniyle zarara uğradıklarını belirterek zam talep etmişlerdi. Yapılan görüşmelerin ardından zam talebi Uşak Belediye Meclisi'ne taşınmıştı.

usak-zam-1.jpg

Meclis toplantısında yapılan görüşmelerin ardından alınan kararla Uşak'ta tam otobüs bileti fiyatı yüzde 50 zamla 12 liradan 18 liraya çıkartılırken öğrenci bileti fiyatı ise 9 liradan 14 liraya yükseltildi. Zamlı fiyatlarla ulaşım 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü yani yarın itibariyle geçerli olacak. Sabah toplu ulaşım kullanacak olan Uşaklılar yeni fiyatlarla ulaşım hizmeti alabilecekler...

Kaynak:Haber Kaynağı