Su doğalgaz elektrik Turkcell PTT Vodafone telefon faturası ödeyenler! 150 TL para iadesi BAŞVURU EKRANI açıldı

Faturada adı soyadı yazanlara beklenen duyuru geldi. Su, doğalgaz, elektrik, telefon faturası ödeyenlere 150 TL para iadesi açıklandı.
Su doğalgaz elektrik Turkcell PTT Vodafone telefon faturası ödeyenler! 150 TL para iadesi BAŞVURU EKRANI açıldı

Su doğalgaz elektrik Turkcell PTT Vodafone telefon faturası ödeyenler! 150 TL para iadesi BAŞVURU EKRANI açıldı - Son dönemde yaşanan zam yağmuru ile rekor üzerine rekor kıran faturalar vatandaşın sırtındaki yükü arttırmıştı.

Özellikle de cep telefonu ve internet faturası tarifelerinde peş peşe zam yağmuru yaşanırken faturası olan kişilere yönelik 150 TL para iadesi için yeni fırsat açıklandı. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada para iadesi için yapılması gerekenler tek tek sıralandı.

YAPI KREDİ BANKASI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Yapı Kredi tarafından yayımlanan kampanya duyurusunda "Otomatik ödeme talimatı ver, hem fatura takibinden kurtul hem de 170 TL’ye varan Worldpuan kazan" diyerek 150 TL + 20 TL olmak üzere toplamda 170 TL para iadesi alınabileceği açıklandı. Kampanya koşulları ise şu şekilde sıralandı:

11 Ağustos – 10 Eylül 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için 150 TL, kredi kartından verecekleri 6 yeni talimat ekstra 20 TL, toplamda 170 TL değerinde Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

para-iadesi.jpg

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Ağustos - 10 Ekim 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir. Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Ekim 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için başvuru ekranı açılırken son başvuru tarihi ise 10 Eylül 2023 olarak ilan edildi.