Borsa İstanbul haftalık hisse önerileri 1-5 Temmuz 2024!

Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi için haftalık hisse önerileri araştırılıyor. Yatırım şirketleri bu hafta hangi hisse senetlerini önerdiler?
Borsa İstanbul haftalık hisse önerileri 1-5 Temmuz 2024!

Türkiye’de borsa yatırımları her geçen gün daha da gelişiyor. Borsa İstanbul için yabancı yatırımcıların da ilgi göstermeleri kazanç tablosunu değiştiriyor. Borsa İstanbul’da yatırım yapanlar veya yatırım yapmak isteyenler hisse önerilerini takip ederek kendi çıkarımlarını yapıp yatırımlarına yön veriyorlar. Borsa İstanbul için 1-5 Temmuz haftasında hangi hisse senetleri öneriliyor?

ALNUS YATIRIM HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ 1-5 TEMMUZ

Alnus Yatırım tarafından haftalık hisse önerileri açıklandı. Buna göre bu yatırım şirketi bu hafta ALARK, GWIND, SAFKR, OTKAR ve KRDMD hisse senetlerinin takip edilmesi gerektiğini açıkladı. Bu hisse senetlerinin bu hafta yüzde 5’ten fazla getiri getireceğinin beklendiği ayrıca not olarak düşüldü.

PİRAMİT MENKUL HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ 1-5 TEMMUZ

1-5 Temmuz haftasında Piramit Menkul tarafından önerilen hisse senetleri belli oldu. Buna göre bu hafta önerilen hisse senetleri CEOEM, GWIND, PETKM ve TRCAS olarak açıklandı. Bu hisse senetlerinin yükseliş potansiyellerine dikkat çekilirken yatırımcıların kazançlı çıkabilecekleri bildirildi.

INVEST AZ HAFTALIK HİSSE ÖNERİLERİ 1-5 TEMMUZ

Invest AZ tarafından haftalık hisse önerileri açıklandı. Ünlü yatırım şirketi bu hafta iki hisse senedini takip edilmesi gereken hisse senetleri olarak duyurdu. Buna göre HALKB ve ULKER hisse senetlerinin potansiyelleri yüksek olarak görülüyor. Bu iki hisse senedinde de yüzde 4’ün üzerinde getiri hedeflendiği bildirildi.

Türkiye ekonomisinde bu haftanın en önemli veri akışı TÜİK tarafından 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 10:00’da açıklanacak olan enflasyon rakamları olacak. Bu veri akışının Borsa İstanbul’da fiyatlamalarda etkili olması bekleniyor. Ayrıca yurt içi ve yurt dışı bazı önemli veri akışlarının takip edileceği bildirildi.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.