QNB Finansbank açıkladı! Emekli maaş promosyonu Temmuz ödemeleri kaç TL oldu?

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında Temmuz 2024 güncellemeleri yapılmaya devam ediliyor. QNB Finansbank Temmuz ayı boyunca emekliler için uygulanacak promosyon tarifesini açıkladı.
QNB Finansbank açıkladı! Emekli maaş promosyonu Temmuz ödemeleri kaç TL oldu?

Türkiye’de emekliler ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçerken bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları ile yaptıkları ödemeler bütçelere önemli bir destek sağlıyor. Emekliler maaş promosyonu anlaşması yaptıkları bankalardan aldıkları ödemeler ile küçük bir ek gelir elde etmiş oluyorlar. Emeklilere yapılan bu ödemeler önemsenirken emekli maaş promosyonu kampanyaları her ay güncelleniyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

QNB Finansbank emeklilere özel finansal çözümler üretebilen bankalar arasında yer alıyor. Bu bankanın emekli maaş müşterilerine yapılacak olan maaş promosyonu ödemelerinde Temmuz 2024 döneminde uygulanacak olan tarife belli oldu. Bu tarife üzerinden emekliler Temmuz ayının sonuna kadar ödeme alabilecekler.

QNB Finansbank’ın Temmuz 2024 döneminde hangi emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacağı açıklandı. Buna göre emekliler 4 ayrı maaş bareminde yapılan sınıflandırma ile ödeme alabilecekler. Emeklilerin maaş tutarlarına göre yapılacak olan bu ödemeler değişebilecek.

Emekliler 10.000 TL’ye kadar maaş alıyor iseler 6.250 TL tutarında maaş promosyonu alabilecekler. Emekli maaşları 20.000 TL ve üzerinde olanlara ise 15.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak. Emekli maaşları 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olanlara ise 10.000 TL tutarında maaş promosyonu verilecek. Emekli maaşları 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olanlar ise QNB Finansbank’tan 12.500 TL tutarında maaş promosyonu ödemesi alabilecekler.

Emeklilere QNB Finansbank tarafından yapılan bu maaş promosyonu ödemelerine ek olarak özel bir imkan da sağlanıyor. Bu bankadan kredi kartı çıkarıp kullanmaya başlayan emekli müşterilere çeşitli harcamalarından 1.200 TL tutarında indirim uygulanacak. Yıllık 1.200 TL indirim elde edecek olan emekliler bu şekilde el bir avantaj elde etmiş olacaklar.

QNB Finansbank’ın emekli maaş müşterileri 15.000 TL maaş promosyonu ve 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 16.200 TL’lik kazanç elde edebilecekler.