SON DAKİKA Ziraat Bankası EMEKLİ PROMOSYON 2023 güncellemesi geldi! İşte 15 bin TL almanın formülü

Ziraat Bankası promosyon 15 bin TL beklentisi ağırlık kazanırken Haziran ayının beklenen güncellemesi ile emekli promosyon SORGULAMA ekranı açıldı.
SON DAKİKA Ziraat Bankası EMEKLİ PROMOSYON 2023 güncellemesi geldi! İşte 15 bin TL almanın formülü

SON DAKİKA Ziraat Bankası EMEKLİ PROMOSYON 2023 güncellemesi geldi! İşte 15 bin TL almanın formülü - Kamu bankaları vatandaşın kara gün dostu olarak elini her daim taşın altına koymaktan çekinmezken destek kredisi paketleri ile bunu kanıtlamışlardı. 

Emekli maaşı promosyonu konusunda  ise ne yazık ki beklentilerin gerisinde kalan kamu bankaları bir kere daha SGK tarafından yapılan açıklama ile duyurulan rakamları verirken özel bankaların oldukça altında kalmıştı. Yarışta tekrar sahne almak ve emekli maaşı müşterisini kaybetmek istemeyen kamu bankaları ek paketlerle emeklilerin gönlünü kazandı. 

EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

Emeklilere yönelik olarak yeni promosyon paketini duyuran Ziraat Bankası SSK, emekli sandığı ve BAĞKUR emeklisi olan kişilere yönelik olarak;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ PAKETİ AÇIKLANDI! KİMLER ÇEKEBİLİR?

Emeklilere yönelik olarak yeni destek paketi duyurusu yayımlayan Ziraat Bankası emekli maaş müşterisi olan kişilere yönelik olarak düşük faiz oranı ile destek kredisi verecek. Kredi paketinden yararlanmak istiyorum diyen emekliler maaşlarını Ziraat Bankası şubelerine taşıyarak bankanın maaş müşterisi olduktan sonra yüzde 1,79 faiz oranı ile kredi çekebilecekler. 

36 ay vadeli 10 bin TL kredi çeken emekliler aylık 407.45 TL taksitle nakit para çekebilecekler. Böylelikle 5 bin TL'lik promosyona ek 10 bin TL'lik kredi paketi ile toplam emekli promosyonu rakamı 15 bin TL olarak gerçekleşecek. 

İlgili Haberler