Otobüs bileti alacaklar! Ziraat Bankası duyurdu! 150 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Ziraat Bankası yeni yeni kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre bilet ve konaklama alışverişlerinde 150 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacaktır.
Otobüs bileti alacaklar! Ziraat Bankası duyurdu! 150 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurdu. Otobüs bileti  alacaklara güzel haber geldi. Toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye verilecek. Ayrıca vade  farksız 3 ay taksitli ödeme imkanı da sunulacak. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan harcadıkça kazan kampanyalarını yakından takip ediyorlar ve bu indirimleri kaçırmak istemiyorlar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan indirim fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? Kampanyaya nasıl katılım sağlanır? İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Söz konusu kampanya 1 Haziran tarihinde başlamış olmakla birlikte 15 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Bankkart Mobil uygulamasından bankkart.com.tr sitesi üzerinden ya da SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. 

SMS ile katılım sağlamak isteyenler Ziraat Bankasında kayıtlı olan cep telefonu numarası ile OBILET yazarak 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. 

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanyadan yararlanmak için alışveriş işleminden önce kampanyaya katılım sağlamanız gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler ise söz konusu kampanyadan yararlanamayacaklar. 

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması şartı bulunmaktadır. Kazanılan Bankkart Liralar ise 22 Temmuz'da kartlara yüklenecektir. 31 Ağustos tarihine kadar kullanıma sunulacaktır. Kullanılmayan liralar ise 1 Eylül tarihnide geri alınacaktır. Bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

İlgili Haberler