Araç sahiplerine MTV ödeme müjdesi! Ziraat Bankası ödeyenlere ÜCRETSİZ yapacağını duyurdu

1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle milyonlarca araç sahibi için MTV ödeme dönemi başladı. MTV ödemesi yapacaklara Ziraat Bankası müjdesi geldi...
Araç sahiplerine MTV ödeme müjdesi! Ziraat Bankası ödeyenlere ÜCRETSİZ yapacağını duyurdu

Araç sahiplerine MTV ödeme müjdesi! Ziraat Bankası ödeyenlere ÜCRETSİZ yapacağını duyurdu - Milyonlarca araç sahibi için 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle MTV ödeme dönemi başlarken Ziraat Bankası MTV ödemesi yapacak Bankkart müşterilerine müjdeli haberi verdi. 2024 MTV taksit yapan bankalar arasına giren Ziraat Bankası kredi kartına ücretsiz 4 taksit ile ödeme imkanı sundu.

ZİRAAT BANKASI MTV KREDİ KARTI İLE TAKSİT KAMPANYASI TEMMUZ 2024

Kampanya 1 Temmuz - 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM'lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir. Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

mtv-kampapa.jpg

Kampanya 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başlarken 5 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanan kişiler bu tarihe kadar yapacakları ödemelere kampanya koşullarına uyma şartı ile ödemelerini ücretsiz 4 taksit halinde yapabilecekler.