Tüp fiyatlarına REKOR ÖTV zammı! Aygaz İpragaz Milangaz 12 KG mutfak tüpü Temmuz tüp fiyatları

Tüpe beklenen zam son dakika duyuruldu, tüp fiyatlarına ÖTV zammı geldi. İpragaz Aygaz Milangaz Bizimgaz mutfak tüpü ve küçük tüp fiyatları zamlandı, mutfakta tüp patladı!
Tüp fiyatlarına REKOR ÖTV zammı!  Aygaz İpragaz Milangaz 12 KG mutfak tüpü Temmuz tüp fiyatları

Tüp fiyatlarına REKOR ÖTV zammı! Aygaz İpragaz Milangaz 12 KG mutfak tüpü Temmuz tüp fiyatları - Enflasyonla mücadele kapsamında bu sene asgari ücrete zam yapılmazken memur ve emeklinin beklemiş olduğu Temmuz zammı ise dün belli olmuştu. Memur ve memur emeklisi maaşlarına yüzde 19,31 oranında zam gelirken, memur ve memur emeklisi olan kişilerin maaşlarına ise yüzde 24,73 oranında zam geldi.

Daha maaş zammı belli olmadan ekmek zammı, toplu ulaşım zamları ve elektriğe zam gibi herkesi etkileyecek çok sayıda zam gelirken, bunlara bir yenisi daha eklendi. Tüp fiyatlarına zam geldi. Temmuz ayında ÖTV oranında yaşanan artış nedeniyle önce LPG fiyatları ardından da tüp fiyatları zamlandı. Haziran ayını 686 TL olarak veda eden büyük mutfak tüpü fiyatı Temmuz ayına 756 TL 'den başlarken 70 TL birden zamlanmış oldu.

TÜPE ZAM VAR MI, TÜP FİYATLARINA ZAM MI GELDİ, TEMMUZ 2024 ZAMLI TÜP FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Temmuz ayında enflasyonun belli olmasının ardından ÖTV zamları yağmur gibi yağmaya başlarken bu zamlardan biride tüp fiyatları için açıklandı. ÖTV'de yaşanan artışın ardından benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatlarına zam gelirken tüp fiyatları da gelen bu zamlardan etkilendi. Hem LPG otogaz fiyatlarında yaşanan artış hem de motorin zammı sonrasında nakliye giderlerinde yaşanan artışa bağlı olarak tüp fiyatlarına ortalama 70 TL civarında zam geldi.

aygaz-tup-fiyati.jpg

AYGAZ TÜP FİYATLARI TEMMUZ 2024! GÜNCEL MUTFAK TÜPÜ BÜYÜK TÜP KÜÇÜK PİKNİK TÜPÜ FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Piknik tüpü küçük tüp fiyatı 175 TL

Mutfak tüpü büyük tüp fiyatı 756 TL

Ticari tüp 24 KG tüp fiyatı 1.507 TL

45 KG sanayi tüpü fiyatı 2 bin 830 TL

45 KG Propan tüpü fiyatı 3 bin 090 TL

ipragaz-tup-fiyatlari.jpg

İPRAGAZ TÜP FİYATLARI TEMMUZ 2024! GÜNCEL MUTFAK TÜPÜ BÜYÜK TÜP KÜÇÜK PİKNİK TÜPÜ FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Piknik tüpü küçük tüp fiyatı 148,50 TL

Mutfak tüpü büyük tüp fiyatı 739 TL

Ticari tüp 24 KG tüp fiyatı 1.477,50 TL

45 KG sanayi tüpü fiyatı 2 bin 770,50 TL

45 KG Propan tüpü fiyatı 3 bin 026,50 TL

Zamlı fiyatlarla bugün itibariyle satışlar başlarken ne yazık ki vatandaş mutfakta artık gelen zamların ardından tenceresini biraz daha zor kaynatmaya başlayacak. Tüp fiyatlarında gelen zamlar vatandaşın zaten gıda ürünlerine gelen zamların ardından yükselen mutfak masrafını biraz daha arttıracak.