Orta Doğu’da savaş çanları çalarken akaryakıta rekor indirim sürprizi geldi

Akaryakıt fiyatları konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı öğrenildi. Özellikle Orta Doğu bölgesinde savaş çanları çalarken gelen indirim haberi sürücüleri sevindirdi.
Orta Doğu’da savaş çanları çalarken akaryakıta rekor indirim sürprizi geldi

Brent petrol ve akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. Fiyatların her geçen gün dalgalı bir seyir izlemesi sürücülerin akaryakıt kaç TL oldu, akaryakıta zam ya da indirim var mı? konularının araştırılmasına neden oldu.

Özellikle geçtiğimiz haftalarda başlayan Orta Doğu’daki gerilim sonrasında yeni gelen indirim haberi sürücüleri sevindirdi. Peki, akaryakıta indirim ne zaman ve ne kadar gelecek? İşte detaylar..

PETROL FİYATLARI DEĞİŞİYOR

Petrol fiyatları küresel pek çok gelişmeye bağlı olarak dalgalı bir seyir izlemeye devam ediyor. Özellikle savaş çanlarının çaldığı İran ve İsrail arasındaki gerginliğin fiyatları nasıl etkileyeceği merak ediliyordu. İlk olarak İran’ın İsrail’e drone saldırısı yapması, daha sonra da geçtiğimiz günlerde İsrail’in İran’a misilleme drone saldırısı yapması Dünya’yı panikletmişti.

MOTİRİNE SÜRPRİZ İNDİRİM YAPILACAK

Ancak İran’ın saldırıyı önemsiz olarak değerlendirmesi gerginliğin azaldığını göstermiş, brent petrol fiyatları gerilemişti. Durum bu şekilde olunca da motorin fiyatlarına 1 lira 17 kuruş tutarında indirim yapılacağı haberi geldi.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul

Benzin: 43,49 TL

Motorin: 42,12 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 44,46 TL

Motorin fiyatı: 43,09 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 44,72 TL

Motorin fiyatı: 43.34 TL

AKARYAKITA İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim haberinin detayları belli oldu. Aktarılan son habere göre 25 Nisan Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1 lira 17 kuruş tutarında indirim gelmesi bekleniyor. İndirim geldiği an pompa fiyatlarına yansıtılacak. Benzin ya da LPG grubunda ise herhangi bir fiyat değişiminin beklenmediği açıklandı.

Yeni bir indirim ya da zam haberi geldiği an sizlere aktarıyor olacağız!