Bütün emeklilere müjde! Canlı yayında SON DAKİKA açıklandı Ekim ayında en düşük emekli aylığı 12.500 TL yatacak

4A 4B 4C SSK Bağkur Emekli Sandığı EYT ve memur emeklisi maaşı olanlara son dakika müjdesi duyuruldu. Emeklilere 5.000 TL ikramiye müjdesi!
Bütün emeklilere müjde! Canlı yayında SON DAKİKA açıklandı Ekim ayında en düşük emekli aylığı 12.500 TL yatacak

Bütün emeklilere müjde! Canlı yayında SON DAKİKA açıklandı Ekim ayında en düşük emekli aylığı 12.500 TL yatacak - Emekliler Temmuz ayında yapılan yüzde 25 maaş zammı ile büyük şok yaşarken en düşük emekli aylığı gelen zamma rağmen kök maaş hesabı nedeni ile yine 7.500 TL kalarak büyük tepki çekmişti.

Emekliler asgari ücrete yüzde 34 oranında, memur maaşlarına ise enflasyona ek 8 bin TL seyyanen zam yapılmasına rağmen kendilerine zam verilmemesine büyük tepki göstermişti. Emekliler adeta isyan bayrağını açarken ek zam için büyük bir kamuoyu oluşturulmuştu. Hükümetten emeklilere yönelik yeni jest haberi gündeme bomba gibi düştü.

CEM KÜÇÜK CANLI YAYINDA BOMBAYI PATLATTI! EMEKLİLERE 5.000 TL 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ Mİ YATACAK, EK ÖDEME DOĞRU MU?

Son dönemde sık sık kulislere taşınan emekillere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı için verilen ikramiyenin sayısının arttırılacağı iddialarına yönelik bir açıklamada iktidara olan yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük tarafından yapıldı.

emekliye-mude.jpg

TGRT Haber'de yayımlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye Programında canlı yayında Ankara kulislerinde konuşulan haberleri aktaran Ankara Editörü Zeliha Bedir “29 Ekim itibari ile tüm emeklilere Cumhuriyet hediyesi verilebilir. 5.000 lira gibi bir hediye düşünülüyor. 29 Ekim'e özel Cumhuriyet Bayramı hediyesi bir ara zam değil" diyerek 5 bin TL'lik ek ödeme yapılabileceğini ifade etti.

2024 OCAK ZAMMI NE KADAR, OCAK'TA EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI KAÇ TL OLACAK?

Emekli maaşlarına yönelik olarak kulislerde konuşulan haberleri aktaran Ankara Editörü Zeliha Bedir yapmış olduğu açıklamasında "Emeklilerin 2024 yılı başında 7.500 TL olan emekli maaşı 10 bin TL veya üstü gibi bir rakam olabilir" diyerek en düşük 5 haneli maaş beklentisi olduğunu ifade etti.