Manisa Yunusemre Belediyesi Çezil çiftinin yardımına koştu

Manisa’da Yunusemre Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan ve rahatsızlığından dolayı ev temizliğini yapamayan Çezil çiftinin yardımına koştu.
Manisa Yunusemre Belediyesi Çezil çiftinin yardımına koştu

Çeşitli rahatsızlık sebebi ile ev temizliğini yapamayan Çezil çifti Yunusemre Belediyesi’nden yardım istedi. Konuya ilişkin Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hemen harekete geçti.

Personeller Çezil çiftinin evini dip köşe temizledi. Çift, verilen hizmetten ötürü çok memnun olduklarını dile getirdi.

"EŞİM ALZHEİMER OLDUĞU İÇİN.."

Yunusemre Belediyesi, çeşitli rahatsızlıklarından dolayı evlerinin temizliğini yapamayan vatandaşların taleplerini karşılamaya devam ediyor. Yunusemre Belediyesi, rahatsızlıklarından dolayı ev temizliği yapamayan Çezil çiftinin yardım talebine kayıtsız kalmadı. Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğüne bağlı evde temizlik ekibi personelleri, çiftin evini temizleyerek onlara destek oldu. Belediyenin hizmetten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vedat Çezil, Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkürlerini iletti. Vedat Çezil, yaptığı açıklamada, “Eşim Alzheimer olduğu için ev işlerini yapmakta zorlanıyorduk. Bunun için belediyeye başvuruda bulunduk. Ekipler gelerek evimizi temizledi. Yapılan hizmetten dolayı çok memnunuz. Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.

aw235006-01.jpg

“HİÇBİR TALEBE KAYITSIZ KALMIYORUZ”

Sosyal dayanışmayı önemsediklerini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise, belediyeden yardım talebinde bulunan her vatandaşın yayında olmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Belediyemiz imkanları çerçevesinde bizden yardım talebinde bulunan her vatandaşımıza destek olmaya çalışıyoruz. Hiçbir talebe kayıtsız kalmıyoruz. Bizim önceliğimiz vatandaşımız. Her yerde söylediğimiz gibi belediyeyi halkımız ile birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Belediyenin Çezil çiftinin yardım talebini geri çevirmemesi, ilçe genelinde de büyük ses getirdi. Vatandaşlar belediye personellerine destekleri için teşekkür ederken, Yunusemre Belediye başkanı Balaban da hiçbir talebi geri çevirmediklerinin de altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı