Uşak İŞKUR’dan büyük iş fırsatı! 207 kişi acil işe alınacak

Uşaklılara güzel haber İŞKUR üzerinden geldi. Aktarılan son habere göre farklı meslekler için toplamda 207 kişi işe alınacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için iş ilanlarının detayları belli oldu. İşte merak edilenler..
Uşak İŞKUR’dan büyük iş fırsatı! 207 kişi acil işe alınacak

KPSS puanı olmayanlar için iş ilanları yayımlanmaya devam ediliyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden Uşak’ta 207 kişi işe alınacak. Başvurmak isteyenler için detaylar belli oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Başvuracak adaylar için genel başvuru şartları da tek tek açıklandı. KPSS’siz yapılacak alımların özel sektöre yapılacağı açıklandı. Alımların büyük bir kısmının daimi olacağı açıklanırken, mesleklere göre farklı şartların da olabileceği aktarıldı. İşte İŞKUR genel başvuru şartları:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • İlanın yayımlandığı Uşak merkez ya da Uşak ilçeleri içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Başvuru tarihi itibarı ile 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığının olmaması
  • En az ilkokul mezunu olmak (Alım yapılacak mesleğe göre mezuniyet şartı değişebilir)
  • Arşiv soruşturmasının olumlu, güvenlik soruşturmasının temiz olması

İŞKUR’daki ilanlara başvurmak isteyenler için geçerli olacak başvuru şartları bu şekilde sıralanıyor. Bunun yanı sıra ilanların içeriğine göre özel şartların da taşınması gerekiyor.

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Alım yapılacak mesleklerin farklılık gösterebileceği görülmektedir. Genel olarak büro memuru, satış danışmanı, temizlik görevlisi ve beden işçisi gibi pek çok meslek için yapılacak alımlar Uşaklılar tarafından takip ediliyor.

ekran-goruntusu-2024-04-25-132307.png

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvurular İŞKUR üzerinden online bir şekilde yapılacak. Şartları taşıyan adaylar İŞKUR’un açık iş ilanları kısmına girerek, Uşak ili için sorgulama yaparak başvurularını tamamlayabilecek. İlanların son başvuru tarihlerini inceleyerek başvuru yapmanız önerilmektedir.