Uşaklılar şemsiyeleri hazırlayın! Hafta sonu yoğun yağış geliyor

Uşaklılar için önemli uyarı geldi! Bahar mevsimine hızla alışan Türkiye, bu hafta sağanak ve soğuk havanın etkisine girdi. Bu kapsamda da bugün Uşaklılara uyarı yapıldı. Aktarılan habere göre Uşak'ta hafta sonu yoğun yağışlı bir hava etkisini gösterecek!
Uşaklılar şemsiyeleri hazırlayın! Hafta sonu yoğun yağış geliyor

Hafta içi sağanak yağışın etkili olduğu Uşak için yine uyarı yapıldı. Sağanak yağış öncesinde vatandaşlara uyarı yapılırken, Uşaklıların da tedbirini alması istendi. Peki, yağışlı hava ne kadar daha devam edecek? İşte merak edilenler..

YAĞIŞ BU AKŞAM SAATLERİNDE BAŞLIYOR

Meteoroloji’den alınan son verilere göre Uşak’ta bugün akşam saatlerinden itibaren başlayacak şekilde sağanak yağış etkisini gösterecek. Pazar gününe kadar devam edecek olan yağış sonrasında önümüzdeki hafta içi açık ve sıcak bir havanın etkili olacağı belirtildi.

YARIN GÜNDÜZ 15 DERECE

Bu akşam Uşak’ta hava sıcaklığı 6 dereceye kadar düşerken, yarın gündüz saatlerinde sıcaklık 15 dereceye kadar gerileyecek. Pazartesi ve Salı günü 22 dereceye kadar çıkan sıcaklıklar beraberinde açık ve güneşli bir havayı getirecek. İşte Uşak’ta hafta sonu etkili olacak hava durumu:

Meteoroloji’nin resmi web sitesinden alınan son verilere göre 5 günlük hava tahmini şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-05-03-165352.png

4 Mayıs Cumartesi: Yağmurlu (6 – 19 derece arası)

5 Mayıs Pazar: Yağmurlu (5 – 18 derece arası)

6 Mayıs Pazartesi: Parçalı bulutlu / güneşli (0 – 20 derece arası)

7 Mayıs Salı: Parçalı bulutlu / güneşli (7 – 22 derece arası)

8 Mayıs Çarşamba: Parçalı bulutlu / güneşli (10 – 24 derece arası)

Sağanak yağışın etkili olacağı günlerde Uşaklılardan tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Yağış karşısında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirini alması gerektiği belirtildi.