Aydın'da minibüs taklalar atarak uçuruma yuvarlandı!

Aydın’ın Köşk ilçesinde bir trafik kazası meydana gelirken 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Aydın'da minibüs taklalar atarak uçuruma yuvarlandı!

Aydın’ın Köşk ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın Başçayır ile Yaka mahallesi arasında olduğu bildirildi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs uçuruma yuvarlandı. Taklalar atarak uçuruma yuvarlanan minibüste bulunan 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza sırasında araçta olan 1 kişi ise yaralı olarak araçtan çıkarıldı.

Gerçekleşen trafik kazasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı ve ekipler kaza yerine sevk edildiler. Araç içerisinde yaralı bulunan kişiyi itfaiye araçtan çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı şahıs hastanede tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

MİNİBÜS TAKLALAR ATARAK UÇURUMDAN YUVARLANDI!

Kaza, Başçayır ile Yaka Mahallesi arasındaki yol üzerinde Karadut mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, uçurumdan yuvarlandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, yaralı bir kişi ise bulunduğu yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerine gelen jandarma trafik ekipleri hemen kazaya dair inceleme başlattılar. Kazada tek araç olması soruşturmayı kolaylaştırırken ekipler kazanın raporuna göre soruşturmada işlem yapılacağını bildirdiler.

Hayatını kaybeden kişinin acılı ailesine hemen haber verilirken talihsiz vatandaşın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Ayrıca yaralı şahsın yakınları da bilgilendirilirken hastanede tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun genel olarak iyi olduğu açıklandı.