Uşak Denizli karayolu üzerinde zincirleme trafik kazası! Yaralılar var

Uşak-Denizli karayolu üzerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaşanan trafik kazası sonrasında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Uşak Denizli karayolu üzerinde zincirleme trafik kazası! Yaralılar var

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım Uşak - Denizli karayolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı. Son dönemde trafikte artan araç sayısına bağlı olarak trafik kazalarında da rekor artış yaşanmıştı.

Hem trafik cezalarına uygulanan parasal sınırların arttırılmasına hem de trafik denetimlerinin sıkılaştırılmasına rağmen trafik kazalarında ne yazık ki istenen düşüş yaşanamamıştı. Vatandaşların dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde araç kullanmaları sonucu meydana gelen kazaların sayısında artış yaşanırken bazen de yol koşulları nedeniyle kazalar yaşanmaya devam ediyor.

UŞAK-DENİZLİ KARAYOLU ÜZERİNDE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI!

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Uşak-Denizli karayolu üzerinden trafik kazası meydana geldiği açıklandı.

uyak-kazasi.jpg

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım tarafından yapılan açıklamada "Uşak - Denizli karayolu üzerinden meydan agelen zincirleme kaza sonucunda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, en yakın zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun" diyerek kazada yaralanan kişilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan trafik kazasına çok sayıda binek araç ve kamyon karışırken ekiplerin olay yerinde ki çalışmaları sürüyor...