Denizli'de Check-up yaptırmaya gelen hasta bağırsağında tümör olduğunu öğrendi

Denizli'de yaşanan bir olay rutin sağlık kontrollerinin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Check-up yaptıran hastanın bağırsağından tümör olduğu tespit edildi.
Denizli'de Check-up yaptırmaya gelen hasta bağırsağında tümör olduğunu öğrendi

Denizli'de yaşayan Mehmet Ali Akkuş, özel bir hastaneye check-up yaptırmak için başvuru yaptı. Yapılan tetkikler sonucunda Akkuş'un bağırsağında tümör olduğu fark edildi. Erken tanı sayesinde Akkuş'un tedavisi çok daha kolay bir şekilde yapıldı ve sağlığına kavuştu.

CHECK-UP SAYESİNDE ERKEN TANI KONULDU!

Mehmet Ali Akkuş Denizli'de özel bir hastaneye rutin check-up yaptırmak için müracaat etti. Yapılan tetkikler sonucunda onikiparmak bağırsağında tümör olduğu fark edildi. Check-up sayesinde erken teşhis edilen tümör ameliyatla alındı. Mehmet Ali Akkuş rutin check-up yaptırmak için Denizli'de özel bir hastaneye müracaat etti. Herhangi bir şikayeti olmayan ve sadece kontrol için check-up yaptırmak isteyen Akkuş'un yapılan tetkikler sonucunda vücudundaki kan miktarının düşük olduğu anlaşıldı.

Hastanın kan miktarı düşüklüğünün sebebini araştırmak için yapılan tetkiklerde onikiparmak bağırsağında tümör olduğu teşhis edildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Tekin ve ekibi tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonla hasta Akkuş sağlığına kavuştu. Denizli Özel Tekden Hastanesine rutin check-up yaptırmak için başvurduklarını belirten hasta Mehmet Ali Akkuş “Yapılan kontrollerde kan seviyesinde yüksek düşüklük olduğu tespit edildi. Bu da vücutta bir rahatsızlık var anlamındaymış.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Tekin bey başka tetkikler istendi. Yapılan bu tetkiklerde bağırsaklarımda yara olduğunu gün yüzüne çıktı. Bu sefer MR istediler burada yaranın tam büyüklüğünü tespit ettiler. Tam teşhis konuldu. 1 hafta da erken teşhisle hastalığıma müdahale ettiler sağlığıma kavuşturdular. Check- up ile erken teşhisin önemini şimdi daha iyi anladım” dedi.

Doktorlar ise sağlık sorunlarına karşı vatandaşları uyarırken herkesin tedbir olarak düzenli sağlık kontrollerini yaptırmalarını istedi. Özellikle de ailesinde kanser öyküsü ve kronik hastalığı olan kişilerin daha dikkatli olmaları istenirken yaşlara göre rutin testlerin de yapılması konusunda uyarı yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı