Uşak Belediyesi il genelindeki tüm çöp konteynırlarını ilaçlıyor

Uşak Belediyesi, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Son olarak aktarılan haberin detaylarına göre Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri il genelindeki tüm çöp konteynırlarını ilaçlamaya başladı.
Uşak Belediyesi il genelindeki tüm çöp konteynırlarını ilaçlıyor

Konuya ilişkin detayları Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden aktarıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mikrop ve bakterilerin arındırılması için il genelinde çöp konteynırlarının temizlendiğini duyurdu.

UŞAK BELEDİYESİ KONTEYNIRLARI TEMİZLİYOR

Temiz bir Uşak için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Uşak Belediyesi faaliyetlerine devam ediyor. Hijyen aracı ile il genelindeki tüm konteynırların temizliği için kullanılırken, belediye şu açıklamayı yaptı:

“Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mikrop ve bakteri barındırmaması adına ilimizde bulunan tüm çöp konteynırlarında gerekli ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Temiz bir Uşak için çalışmaya devam edeceğiz”

İL GENELİNDEKİ TÜM KONTEYNIRLAR TEMİZLENECEK

Belediyenin yaptığı açıklamaya göre Uşak ilinin genelinde bulunan konteynırlar belediyenin hijyen aracı ve belediyeye bağlı olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile temizlenecek. Kısa süre içerisinde tüm konteynırların ilaçlanacağını açıklayan belediye, çalışmaların aralıksız devam edeceğinin de altını çizdi. Bunun yanı sıra Uşak Belediyesi X sosyal medya hesabı üzerinden personellerin konteynırları detaylı bir şekilde temizlediği görüntüleri de paylaşmayı ihmal etmedi.

Belediyenin düzenli olarak yaptığı çalışmalar Uşak halkından tam not almaya devam ediyor.