Uşak, Afyonkarahisar, Denizli! Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak Uşak için kuvvetli lodos uyarısında bulunuldu.
Uşak, Afyonkarahisar, Denizli! Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

Olumsuz hava koşulları Ege Bölgesi’nde etkili olacak. Açıklama ise Meteoroloji’den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak başta Uşak olmak üzere bölgedeki diğer iller uyarıldı.

Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli’de 25 Nisan 2024 Perşembe günü kuvvetli lodos esmesinin beklendiği açıklandı. Meteoroloji’den vatandaşlara uyarı yapılarak olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması istendi.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Meteoroloji kuvvetli lodos beklendiğini belirterek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) yarın (Perşembe) rüzgarın, güney ve güney batılı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat, yükseklerde kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Uşak ve bölgede gerçekleşecek olan olumsuz hava koşullarından vatandaşların zarar görmemeleri için gerekli tedbirlerin alınması istendi. Yaşanabilecek yeni gelişmeler için ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yeni açıklamalar yapılarak vatandaşların bilgilendirileceği aktarıldı.