Uşak'ta TIR hırsızları yakayı ele verdi 2 kişi tutuklandı

Uşak'ta park halindeki iki tırın çalınması üzerine başlatılan soruşturmada tırları çaldıklarından şüphelenilen 3 kişi yakalanırken 2 kişi tutuklandı.
Uşak'ta TIR hırsızları yakayı ele verdi 2 kişi tutuklandı

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmalar ile suçlulara göz açtırılmızken park halinde bulunan 2 tırın çalınması üzerine kapsamlı soruşturma başlatılmıştı. 22 Nisan gecesinde Uşak'ta Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim caddesi üzerinde meydana gelen olayda sokakta park halinde bırakılan 2 tır bulunamamıştı.

Tırların çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayı çözdü. Kayıp tırlar bulunurken tırları çaldığından şüphelenilen kişiler de yakalanarak adliyeye sevk edilmişti. 3 zanlıdan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UŞAK'TA KAYIP TIRLAR BULUNDU, ÇALAN KİŞİLER TUTUKLANDI!

Uşak’ta iki tırı çalan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 22 Nisan gecesi cadde üzerinde park halinde olan iki tırın çaldığı ihbarı üzerine Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğini harakete geçirdi.

Polis ekiplerince bölgedeki güvenlik kameralarını ve kamera kayıtları inceleyen ekipleri, 2 tırın Ankara iline doğru çıkışı olduğunu tespit etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu bir tırı Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan polis uygulama noktasında şüpheli H.E. ile yakalarken, diğer tır ise yine aynı ilçede terk edilmiş şekilde bulunmasıyla A.C.Ü. ve M.Ü.’de yakalandı. Öte yandan yakalanan tırlar sahiplerinene teslim edilerken, emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilen şüphelilerden , M.Ü. ve H.E. çıkarıldığı adli mercilerle tutuklanırken, A.C.Ü. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Araçlarının çalınması ile büyük üzüntü yaşayan tır sahipleri araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken il genelinde yürütülen soruşturmaların genişletilerek devam edileceği ve halkın huzuru için denetimlerin de sıkılaştırılacağı belirtildi.