Uşak merkezde tabancayla vurulan kişi ağır yaralandı

Uşak'tan aktarılan son dakika haberine göre tabanca ile vurulan 28 yaşındaki genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Uşak merkezde tabancayla vurulan kişi ağır yaralandı

UŞAK (İHA) - Uşak'ta meydana gelen olayın adresinin merkeze bağlı Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi Sokak olduğu öğrenildi. Bir kişini silahla vurulduğu ihbarını alan ekipler hemen olay yerine intikal etti.

Sağlık ekipleri ve polisler olay yerine gittiğinde 28 yaşındaki gencin vurulmuş olduğunu tespit etti. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptıktan sonra 28 yaşındaki M.E'yi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

AĞIR YARALANDI

Uşak’ta meydana gelen olayda 1 kişi tabancayla vurularak ağır yaralandı. Olaya ilişkin detaylar gelmeye devam ediyor.

Olay, Uşak merkeze bağlı Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kişinin tabancayla vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince ağır yaralı olduğu belirlenen M.E’yi (28) Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

EKİPLER SORUMLULARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞIYOR

Öte yandan M.E’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerince kaçan şüpheli veya şüpheliler için yakalanması için çalışma başlatıldı.

Tabancayla vurulan gencin hayati tehlikesinin sürdüğü aktarıldı.