Manisa’da otomobil tırla kafa kafaya çarpıştı! Otomobil sürücüsü olay yerinde öldü

Manisa'da feci bir kaza haberi geldi. Aktarılan son habere göre tırın ve otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada otomobil sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Manisa’da otomobil tırla kafa kafaya çarpıştı! Otomobil sürücüsü olay yerinde öldü

Acı kazanın dün akşam saat 23.00 civarında meydana geldiği aktarıldı. tır ve otomobil kafa kafaya Alaşehir Eşme karayolu Sobran Mahallesi'nde çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile otomobil resmen hurdaya dönerken, araç içerisindeki sürücünün olay yerinde vefat ettiği öğrenildi. Vefat eden sürücünün ise çiftçilik yaptığı aktarıldı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE VEFAT ETTİ

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde tırla otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Alaşehir -Eşme karayolu Sobran Mahallesi mevkiinde dün akşam meydana gelen kazada bir kişi öldü. Olay dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. 3 çocuk babası Ali Bilir (36) yönetimindeki otomobili ile Alaşehir’den Yeşilyurt Mahallesine giderken karşı yönden gelen A.C. (37) yönetimindeki 45 AIC 717 plakalı tır ile Alaşehir-Eşme karayolu Sobran Mahallesi mevkiinde çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü Ali Bilir olay yerinde hayatını kaybetti.

JANDARMA EKİPLERİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Ali Bilir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde oturduğu ve çiftçilik yaptığı öğrenildi. Ölümlü kazaya ilişkin jandarma ekiplerinin soruşturma başlattığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.