Afyonkarahisar'da yol verme kavgasında kan aktı!

Afyonkarahisar’da yol verme kavgası sonucunda 3 kişinin tabanca ile vurularak yaralandığı bildirildi. Yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu açıklandı.
Afyonkarahisar'da yol verme kavgasında kan aktı!

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde yol verme tartışmasının sonucu oldukça ağır oldu. Aynı yerde oturan şahıslar araçları ile yol verme konusunda tartışma yaşadılar. Tartışma daha sonra şahısların araçtan inmesi ile kavgaya dönüştü. Herkes bu kavga ile olayın bittiğini düşünürken olay farklı bir boyuta taşındı.

Bir süre sonra yeniden karşılaşan şahıslar kavgalarına devam ettiler. Bu sırada şahıslardan birisi yanında getirdiği silahı ateşlemeye başladı. Kendisine ateş edilen şahıs tabancayı elinden almaya kalkarken iki kişi boğuşmaya başladılar. Bu sırada silah ateşlenmeye devam etti. Silah elinde olan şahıs ile o sırada yoldan geçen 4 yaşındaki bir çocuk daha yaralandı.

YOL VERME KAVGASI BÜYÜDÜ!

Afyonkarahisar’da trafikte çıkan yol verme kavgasında bir şahıs kendisi ile birlikte 3 kişiyi tabancayla vurdu. Yaralılardan birisinin kavga esnasında tabancadan seken merminin isabet ettiği 4 yaşındaki çocuk olduğu bildirildi.

Olay, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Mahallesi'nde M.Ö. (44) aynı yerde oturan O.E. (25) ve M.K. (27) ile arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araçlarını durduran şahıslar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırarak darp etti.

Olay sonrası aynı yerde oturan M.Ö. ve O.E., tekrar karşılaştı. Daha sonra M.Ö., evinden getirdiği tabanca ile O.E.'ye ateş açtı. Bu sırada O.E., tabancayı almak istediği sırada silahın ateş alması ile M.Ö. ile birlikte seken mermilerden annesi ile yürüyüş yapan A.G.B. (4) yerden seken mermiyle yaralandı.

Ağır yaralanan O.E., Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, A.G.B., Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesine, M.Ö., ise İhsaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı. Olaya karışan iki kişinin de yaralı olmasından dolayı henüz herhangi bir işlem yapılamadı.