Rönesans Gayrimenkul halka arz talep toplama! Rönesans Gayrimenkul alınır mı?

Bayram sonrasında ilk halka arzlar arasında olan Rönesans Gayrimenkul halka arz, yatırımcılar tarafından araştırma konusu oldu. Rönesans Gayrimenkul halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Rönesans Gayrimenkul alınır mı?
Rönesans Gayrimenkul halka arz talep toplama! Rönesans Gayrimenkul alınır mı?

Halka arz takvimi 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sonrasında yatırımcılar tarafından araştırılıyor. SPK’dan onay alan şirketler arasında yerini alan Rönesans Gayrimenkul halka arz için araştırmalar hız kazandı. Peki, Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman, talep toplama başladı mı, 1 lot fiyatı ne kadar?

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ TALEP TOPLAMA

Aktarılan habere göre Rönesans Gayrimenkul halka arz talep toplama bugün başladı. 17 18 19 Nisan tarihleri arasında 3 gün boyunca devam edecek olan talep toplama için yatırımcılar diğer detayları da merak ediyor.

Rönesans Gayrimenkul halka arz 1 lot fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir?

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Talep toplama tarihleri sona erdikten sonra firmalar katılımcı sayısını dağıtılacak lot sayısına bölerek yatırımcı başına lot dağıtımı yapıyor. Bu sebeple talep toplama tarihleri sona ermeden net bir sayı vermek mümkün değildir. Ancak olası ihtimalle dahilinde dağıtılacak lot sayısı şu şekilde olabilir. (Katılıma göre)

  • 2.1 milyon katılım olursa 13 lot 1755 TL
  • 2.5 milyon katılım olursa 11 lot 1485 TL
  • 2.9 milyon katılım olursa 10 lot 1350 TL
  • 3.3 milyon katılım olursa 9 lot 1215 TL
  • 3.7 milyon katılım olursa 8 lot 1080 TL

Şirketin halka arz kapsamında toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı açıklandı. Bunun yanı sıra SPK’dan onay alan Rönesans GYO’nun katılım endeksine uygun olmadığı belirtildi.