Manisa’da jandarmadan uyuşturucu tacirlerine büyük darbe!

Manisa ekiplerinden uyuşturucu tacirlerine büyük darbe! Aktarılan son habere göre Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı olan ekipler operasyon düzenledi. operasyon kapsamında 10 kişi tutuklandı.
Manisa’da jandarmadan uyuşturucu tacirlerine büyük darbe!

Olay Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana geldi. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı olan ekiplerin düzenlediği operasyon kapsamında çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi.

Ekiplerin belirlenen adreslere düzenlediği operasyon neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 92 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, 10 kişinin de tutuklandığı aktarıldı.

10 KİŞİ TUTUKLANDI

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 10 kişi de tutuklandı.

aw189549-02.jpg

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde örgütlü olarak uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonda 154,4 gram metamfetamin, 44,9 gram kubar esrar, 24 adet sentetik ecza hap, 6 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyon kapsamında 92 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmak ve ya satın almak suçundan işlem başlatılırken 10 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekiplerin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.