Afyonkarahisar'da yolcu treni ile çarpışan kamyonet hurdaya döndü!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yolcu treninin çarptığı kamyonet hurdaya dönerken bir kişi ağır yaralandı.
Afyonkarahisar'da yolcu treni ile çarpışan kamyonet hurdaya döndü!

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar’da görenlerden dehşet uyandıran bir kaza meydana geldi. Eskişehir – Denizli seferini yapan yolcu treni ile bir kamyonet çarpıştı. Yolcu treninin önüne kattığı kamyonet bir süre sürüklendi. Bu sürüklenme sırasında kamyonet hurdaya döndü.

Yolcu treni ile çarpışan kamyonetin içerisinde bulunan şoför ise kazadan ağır yaralı olarak kurtulabildi. Kaza yerine ihbar üzerine gelen ambulans tarafından hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun kritik olduğu bildirildi.

KAMYONET KULLANILMAZ HALE GELDİ!

Afyonkarahisar’da hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete trenin çarpması sonucu 1 kişi yaralanırken, olayda kamyonetin paramparça olması ise yaşanan kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Olay, Sandıklı ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Tarla yoluna giden kontrolsüz hemzemin geçitte meydana gelen kazada makinist İ.A. idaresindeki 72014 sefer sayılı Eskişehir-Denizli seferini yapan yolcu treni hemzemin geçitten geçmeye çalışan M.Ö., yönetimindeki kamyonete çarptı.

Kazada trenin çarptığı kamyonet bir süre sürüklenerek hurdaya dönerken, olayda sürücü yaralandı. Yaralı sürücü çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Savcılık kaza nedeniyle soruşturma başlattı. Gerçekleşen kazadaki kusurun belirlenmesinin ardından soruşturmaya yön verileceği bildirildi.

Öte yandan kazada ağır yaralanan sürücünün tedavisinin devam ettiği bildirilirken hayati tehlikesinin olduğu bilgisine ulaşıldı.