THY kabin memuru alımı! Başvuru şartları neler? THY kabin memuru başvuru ekranı

Türk Hava Yolları (THY) KPSS’siz personel alımına başladı. Kabin memuru alımına başvurmak isteyenler için THY kabin memuru personel alım şartları ve merak edilen detaylar belli oldu.
THY kabin memuru alımı! Başvuru şartları neler? THY kabin memuru başvuru ekranı

THY kabin memuru alımı başlıyor! İş arayanların en sık takip ettiği kurumların başında gelen THY personel alımı için başvuru şartları neler? THY kabin memuru başvuru ekranı açıldı mı soruları gündem oldu. Dünyanın en büyük hava yolları şirketleri arasında olan THY personel alımına ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde

THY PERSONEL ALIMI BAŞLIYOR

THY kabin memur alım başvurularının ne zaman başlayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. THY bünyesinde kabin memuru olarak çalışmak isteyenler başvurularını online olarak yapabilecek. Peki, başvuru şartları ne, dil şartı var mı? İşte merak edilenler

THY PERSONEL ALIM İLANI 2024

THY personel alım 2024 ilanlarını takip edenlere güzel haber geldi. THY kabin memuru alımına başlıyor. Bu noktada pek çok kişi başvuru şartlarını ve ilan detaylarını takip ediyor. Take Off Kabin ilanı ve diğer açık pozisyonlar için başvuruların internet üzerinden online bir şekilde alınacağı açıklandı.

THY KABİN MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI

Konuya ilişkin THY Basın Müşavirliği resmi bir açıklama yaptı. Buna göre kabin memuru alımında adayların en az lise mezunu olmak 1 Ocak 1982 ile 31 Aralık 2004 tarihleri arasında doğması gerekiyor.

Değerlendirme süreci olumlu geçen adaylar kabin memuru olarak 2 aylık bir eğitime başlatılacak İstanbul – Florya’da bulunan THY Uçuş Akademisi eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayan adaylar THY’de kabin memuru olarak işe başlayacak.

TECRÜBESİZ ADAYLAR DA BAŞVURABİLECEK

THY personel alımında tecrübe şartının aranmayacağı açıklandı. Tecrübesiz adayların da başvurabileceği personel alımında adayların iyi seviyede İngilizce bilmesi gerekecek. THY kabin memuru alımının tamamlanması için adayların sırasıyla yabancı dil testini, mülakatı ve kurul mülakatını başarılı bir şekilde tamamlaması gerekecek.