B sınıfı ehliyeti olanlar başvurularını 4 5 6 7 8 Mayıs tarihlerinde yapabilecek!

Ehliyeti olanları kapsayan önemli bir açıklama yapıldı. Aktarılan son habere göre ehliyeti olanlar başvurularını 4 5 6 7 8 Mayıs tarihleri arasında yapabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen ehliyet sahipleri için detaylar haberimizde
B sınıfı ehliyeti olanlar başvurularını 4 5 6 7 8 Mayıs tarihlerinde yapabilecek!

Aile Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Yozgat Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı daimi personel alımı yapıyor. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar ve başvuru şartları tek tek açıklandı. Muhasebeci kadrosu için yapılacak personel alımında başvurular 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Aktarılan son habere göre başvuruların 29 Nisan tarihinde başladığı belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Başvurular online olarak Vakifilan.aile.gov.tr adresi üzerinden online olarak alınacak. Peki, başvuru şartları ne, kimler başvurabilecek? İşte merak edilenler!

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurmak isteyenler için başvuru bilgileri de yayımlandı. İşte Yozgat Merkez SYD Vakfı için yapılacak alımın detayları:

Başvuru Tarihleri: 29.04.2024 – 08.05.2024

Başvuru Adresi: Vakifilan.gov.tr

Telefon: 0354 212 42 91

Başvurular belirtilen şartları taşıyan adaylar için 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Çalışacaklar için çalışma saatleri de tam zamanlı olarak 08.30 – 17.30 şeklinde ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları belli oldu. İşte SYD Vakfı’nda daimi olarak çalışmak isteyenlerin taşıması gereken başvuru şartları:

  • TC vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • Başvuru tarihi itibarıyla 18 – 40 yaş arasında olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Görevin özelliğine göre eğitim, yaş ve tecrübe özelliklerini taşımak
  • ÖSYM’nin düzenlediği KPSS 60 puanı almak
  • İş tanımlarında belirtilen şartları taşımak

Bunların yanı sıra adayların belirtilen bölümlerden mezun olması, muhasebe geçmişinin olması, 6 aydır Yozgat’ta ikamet etmesi ve B sınıfı ehliyete sahip olması gerektiği ifade edildi. Belirtilen tüm başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 8 Mayıs tarihine kadar tamamlayabilecek.