Uşak’taki şiddetli sağanak yağış sonrası ekipler aralıksız çalıştı!

Başta Uşak olmak üzere pek çok ilimizde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı resmen felç etti. Kent genelinde etkili olan sağanak yağış sonrasında Uşak Belediyesi'nin ekipleri tam kapasiteyle çalıştı.
Uşak’taki şiddetli sağanak yağış sonrası ekipler aralıksız çalıştı!

Uşak Belediyesi konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda Uşak'ı etkisi altına alan sağanak yağış sonrasında ekiplerin çalışmaya devam ettiğini duyurdu.

Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış Uşak’ta da etkisini gösterdi. Yağmur ve dolunun peş peşe görüldüğü Uşak’ta yollar göle dönerken, ekipler tam gücüyle çalışmaya devam etti.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son 2-3 gündür Uşak’ın da aralarında olduğu pek çok il için sarı kodlu uyarı yayımladı. Yağmurun aniden bastırması sonrasında yollar resmen göle dönerken, yağışa yolda yakalanan araçlar güçlükle ilerledi.

"ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR"

Yağmur ve dolunun etkili olduğu Uşak’ta Uşak Belediyesi’ne bağlı ekipler yağış sonrasında da çalışmalarına devam etti. Belediye, yaptığı açıklamasında, “Şehrimizi etkisi altına alan sağanak yağış sonrasında ilgili ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor” paylaşımını yaptı.

1 MAYIS UŞAK HAVA DURUMU

Uşaklılar dün meydana gelen sağanak yağış sonrasında günlük hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji’den alınan anlık bilgiye havanın gün içerisinde açık olduğu ancak bugün öğleden sonra akşam 18.00’e kadar aralıklı sağanak yağış ve gök gürültülü bir havanın görülebileceği belirtildi. Perşembe itibarıyla serin bir havanın etkisi altına girecek olan Uşak’ta sıcaklıkların önümüzdeki haftadan itibaren mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

ekran-goruntusu-2024-05-01-120058.png

Diğer yandan Uşak merkezde cuma, cumartesi ve pazar günlerinde de sağanak yağış görülebileceği açıklandı. Vatandaşların bu sebeple tedbirini alması gerektiği aktarıldı.