Uşak'ta 11 Nisan’da birçok bölgede elektrik kesintisi uygulanacak

Uşak'ta Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) tarafından yapılan duyuruya göre, şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 11 Nisan 2025 Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak.
Uşak'ta 11 Nisan’da birçok bölgede elektrik kesintisi uygulanacak

OEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, 11 Nisan 2025 Cuma günü Uşak merkez ve çevre bölgelerde şebeke bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle planlı elektrik kesintileri uygulanacak.

GÜRE BÖLGESİNDE İKİ AYRI KESİNTİ UYGULANACAK

Yarın Uşak'ın Güre bölgesinde iki farklı zaman diliminde elektrik kesintisi uygulanacak. İlk kesinti 09:30-13:00 saatleri arasında Depo Sokak, Ertuğrul Gazi Sokak, Selvi Sokak, 1. Bozkurt Sokak, Bozkurt Sokak ve Mehmet Akif Ersoy Sokak'ta gerçekleştirilecek. Bu kesinti Güre Köyü Barış Mahallesi trafo bölgesini etkileyecek.

Aynı gün Güre bölgesinin diğer kısımlarında daha uzun süreli bir kesinti planlanıyor. 09:30-16:00 saatleri arasında Atatürk Sokak, Bağlar Sokak, Cami Sokak, Kale Sokak, Manolya Sokak, Mezarlık Sokak, Oğuz Sokak, Mehmet Akif Ersoy Sokak, Nergiz Sokak, Şeyh Şamil 2 Sokak ve Şeyh Şamil Sokak'ta elektrik kesintisi yaşanacak.

FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİNDE UZUN SÜRELİ KESİNTİ

Uşak merkezdeki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ise 09:00-16:00 saatleri arasında iki ayrı bölgede elektrik kesintisi uygulanacak. İlk bölgede 1 Eylül 1. Site Sokak, 1 Eylül 10. Site Sokak, Eylül 9. Site Sokak ve 5. Gencer Sokak'ı kapsayan 1. Site Sokak trafo bölgesinde kesinti yaşanacak.

Aynı mahallede ikinci bir kesinti ise 1. Çelebi Sokak, 1. Dikmen Sokak, 5. Karagöz Sokak, 5. Onur Sokak, Aydaş Sokak, Emre Sokak, Gülen Sokak ve Halil Kaya Gedik Bulvarı'nı içine alan Emre Sokak trafo bölgesinde uygulanacak.

usak-elektrik-kesintisi-2.png

usak-elektrik-kesintisi-1.png