Uşak Üniversitesi Gazze için dualarla lokma dağıtacak

Gazze'de devam eden insanlık dramı büyük üzüntü ve tepki oluşmasına neden olurken Uşak Üniversitesi Gazze için dualarla lokma dağıtımı gerçekleştirileceğini açıkladı.
Uşak Üniversitesi Gazze için dualarla lokma dağıtacak

İsrail tarafından Filistin'e başlatılan saldırıların ilk gününden bu yana Filistin'e destek olan Uşak Üniversitesi konu hakkında yeni bir açıklamada daha bulundu. Gazze şeridinde yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve Gazzelilerin yaşamış olduğu sorunları dile getirmek için Uşak Üniversitesi tarafından "Gazze İçin Dualarla Lokma Dağıtımı" töreni gerçekleştirildiği ilan edildi.

TÜM UŞAKLILAR GAZZE İÇİN DUAYA DAVET EDİLDİ!

Uşak Üniversitesi tarafından yayımlanan resmi duyuruda "Uşak Üniversitesi Camii'nde (İslami İlimler Fakültesi Yanı) 3 Mayıs 2024 Cuma günü yapılacak olan "Gazze İçin Dualarla Lokma Dağıtımı"na katılımlarınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz." denilerek tüm Uşaklılar düzenlenecek olan etkinliğe davet edildi.

lokma-dagitimi.jpg

Uşak Üniversitesi Gazze İçin Ayakta denilerek yapılan açıklamada Filistin'in Türkiye'nin dini, milli ve insani emaneti olduğu vurgulandı. Gazze İçin Dualarla Lokma Dağıtımı adı verilen etkinlik 3 Mayıs Cuma yani bugün saat 13:00 itibari ile gerçekleştirilecek. Etkinlik Uşak Üniversitesi Cami İslami İlimler Fakültesi yanında kurulacak olan alanda gerçekleştirilecek. Önce dualar edilecek ardından ise dökülen lokma dağıtılacak ve İsrail'e karşı Filistin halkına destek verilecek.