Uşak Belediye Başkanı Yalım 'Esnafımızı korumak için elimden geleni yapacağım'

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek tuhafiye esnafı ile kahvaltı yaptı. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Yalım çözme sözü verdi.
Uşak Belediye Başkanı Yalım 'Esnafımızı korumak için elimden geleni yapacağım'

UŞAK (İHA) - Çarşamba Pazarı esnafı ile düzenlenen kahvaltı programı ile bir araya gelen Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım burada esnafa destek sözünü bir kere daha yeniledi. Başkan Yalım'ın tuhafiye esnafı ile gerçekleştirmiş olduğu kahvaltı programına Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gültekin Köse ve çok sayıda esnaf katıldı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI YALIM'DAN ESNAFA DESTEK SÖZÜ!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Çarşamba Pazarında bulunan tuhafiye esnafıyla kahvaltı programında buluştu. Önceki dönemde başlatılan ve yarıda kalan Çarşı Uşak projesiyle ilgili esnafı dinleyen başkan Yalım, esnafın mağdur olmaması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kahvaltı programına Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gültekin Köse ve çok sayıda esnaf katıldı. Kahvaltının ardından söz alan ve davetlerini kırmayarak kendilerine katılan Başkan Yalım’a teşekkürlerini sunan Birlik Başkanı Atalay Savaş; Çarşamba Pazarı’nın durumuyla ilgili bilgileri almak adına birinci ağızdan konuyu öğrenmek istediklerini ifade etti. Sözü Başkan Yalım’a bırakan Savaş Başkan Yalım’a kendilerine olan destekleri ve samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Programda konuşan Başkan Yalım; yakın zamanda bölgede bulunan ayakkabıcılar çarşısında esnafla buluştuklarını, bugün de pazar esnafıyla bir araya gelerek sorunların çözümü için gerekli değerlendirmeleri yaptıklarını ifade etti. Pazar yerinin mevcut fiziki durumunun farkında olduklarını anlatan Başkan Yalım, esnafın alandaki belirsiz durumdan ne kadar etkilendiğini bildiklerini söyledi.

Düzenlenen kahvaltı programının ardından kısa bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım sezon bitimi olan Ağustos ayını bekleyeceklerini ve bu süreye kadar tuhafiye esnafının yerlerinde kalmasını sağlamak için çalışacaklarını söyledi. Uygun koşullar oluştuğunda ise söz konusu alanın yıkılarak yeniden inşa edileceği sözü verildi.