İş arayan Uşaklılar dikkat! Uşak Belediyesi personel alım ilanı yayımladı

Uşak Belediyesi personel alım ilanı yayımladı. Uşak Belediyesi Personel LTD. ŞTİ.'ne yapılacak olan alım için başvurular 8 Mayıs tarihine kadar sürecek.
İş arayan Uşaklılar dikkat! Uşak Belediyesi personel alım ilanı yayımladı

Uşak Belediyesi yeni yapacağı personel alımını kamuoyuna duyurdu. Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı ve internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda belediye iştirakleri arasında yer alan Uşak Beledeyisi Personel LTD. ŞTİ. bünyesinde görevlendirilmek üzere coğrafi bilgi sistemleri ve veri tabanı” konularında tecrübeli personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Yayımlanan personel alımı için başvurular başlarken son başvuru tarihi ise 8 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyen kişiler özgeçmişlerini belediyenin insan kaynakları sitesinin mail adresine gönderecekler. [email protected]. mail adresi üzerinden gönderilecek olan özgeçmişler değerlendirilecek ve bu kapsamda personel alımı yapılacak.

UŞAK BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Belediyemiz iştiraki olan Uşak Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde çalıştırılmak üzere “coğrafi bilgi sistemleri ve veri tabanı” konularında tecrübeli personel alımı yapılacaktır." denildi.

pesonel-ilani.jpg

İş başvurusu yapmak isteyen kişiler özgeçmişlerini Uşak Belediyesi tarafından verilen resmi mail adresine gönderecekler. Burada yapılacak olan değerlendirme sonrasında personel alımı için nitelikleri uygun bulunan adaylar mülakata davet edilecekler. Personel alımı için son başvuru tarihi ise 8 Mayıs olarak uygulanacak.