Uşak dahil 6 ilde MAHZEN-35 operasyonu! 6 ayrı suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklama ile aralarında Uşak'ın da yer aldığı 6 ilde suç örgütlerine karşı Mahzen-35 operasyonu düzenlendiğini duyurdu.
Uşak dahil 6 ilde MAHZEN-35 operasyonu! 6 ayrı suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturduğu ilk günden bu yana yurt genelinde operasyonlara hiç ara vermeden devam eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu sabah sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile yeni bir operasyon duyurusu daha yaptı. Bakan Yerlikaya aralarında Uşak'ın da yer aldığı toplam 6 ilde Mahzen 35 operasyonları gerçekleştirildiğini ilan etti.

şak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda Erkan Saltık'ın elebaşlığını yaptığı iddia edilen çete çökertildi. Operasyonlar kapsamında toplam 45 şüpheli yakalandı.

UŞAK'TA ERKAN SALTIK YAKALANDI!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu duyurusunda "6 ilde düzenlenen “MAHZEN-35” operasyonlarında;

Antalya’da Engin Tatar,

Balıkesir’de Mehmet Canbaz,

Gaziantep’te Eyyüp Doğruer,

Konya’da Recep Örnek,

Mersin’de Okday Gün ve

Uşak’ta Erkan Saltık’ın elebaşılığını yaptığı 6 ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi

Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü Üyesi 46 şüpheli yakalandı.

ali-yerlikaya.jpg

Operasyonlar sonucu:

30 adet ruhsatsız tabanca,

2 adet av tüfeği,

Otomatik silah,

Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve

Çok miktarda Türk Lirasına el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin." diyerek milletimizin duaları ile operasyonların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Operasyonlarda özellikle de kaçakçılık, yasaklı madde ve ruhsatsız silah ticaretine darbe vurulması amaçlanırken vatandaşların güvenliklerini sağlamak için bu operasyonların süreceği ifade edildi.