Kütahya'da Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı

Kütahya Cumhuriyet Ortaokulu ve Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokulu işbirliği ile hazırlanan Bilim Fuarı açıldı.
Kütahya'da Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı

KÜTAHYA (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafınan yurt genelinde teşvik edilen bilim fuarlarından bir yenisi de Kütahya da açıldı. Cumhuriyet Ortaokulu ve Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokulu işbirliği ile açılan bilim fuarı büyük ilgi gördü.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz tarafından açılışı gerçekleştirilen fuarda öğrenciler binbir emekli gerçekleştirdikleri eserlerini sergilediler. Standlarda sergilenen projeler ziyaretçilerin yoğun ilgisini görürken her standda sergilenen projeler hakkında sorulan sorular öğrenciler tarafından yanıtlandı.

KÜTAHYA'DA BİLİM FUARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Kütahya’da Cumhuriyet Ortaokulu ve Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokulu ortaklığında hazırlanan Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirildi.

Bilim Fuarının açılışı Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz'un tarafından yapıldı. Kurdele kesilmesinin ardından stantları gezen Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilim fuarında öğrencilerin geliştirmiş olduğu projeler beğenilere sunulurken standları gezen veliler, ziyaretçiler ve diğer öğrenciler projeyi geliştiren öğrencileri tebrik ettiler.