Türkiye Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi statta Euro 2024?

Türkiye, Euro 2024 kapsamında ikinci maçına çıkacak. Portekiz ile yapılacak olan maçın saati, tarihi ve oynanacağı stadyum belli oldu.
Türkiye Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi statta Euro 2024?

Türkiye, Euro 2024 turnuvasında ilk karşılaşmasında rakibi Gürcistan'ı 3-1'lik skorla geride bırakarak 3 puan kazanmış, turnuvaya iyi bir başlangıç yapmayı başarmıştı. Turnuvada 2. grup maçına çıkacak olan Türkiye Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE-PORTEKİZ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ STATTA?

- A Milli Futbol Takımı’nın başarılı savunmacısı Merih Demiral, Portekiz karşısında takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyerek, “Gurbetçi vatandaşlarımız bizi çok iyi destekliyor. Arkamızda onlar itici güç. Onların da varlığıyla birlikte galibiyet alacağımızı düşünüyorum” dedi. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü BVB Stadyumu’nda Portekiz ile karşılaşacak. Bu zorlu müsabaka öncesi tecrübeli futbolcu Merih Demiral, milli takımın kamp yaptığı Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye - Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. F grubunda yer alan 2 takımın karşı karşıya geleceği maç Westfalen Stadı'nda oynanacak. Stadyum Almanya'nın en büyük stadyumları arasında yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı