Türkiye Çekya maçı ne zaman Euro 2024 saat kaçta ilk 11 Arda var mı?

Türkiye-Çekya maçı öncesi Arda Güler ilk 11'de olacak mı, maç ne zaman, hangi kanalda soruları gündeme taşınmıştı. Türkiye'ye kaç puan lazım, 16 turuna yükselebilir mi?
Türkiye Çekya maçı ne zaman Euro 2024 saat kaçta ilk 11 Arda var mı?

Türkiye'nin Euro 2024 kaderini belirleyecek olan Çekya maçı için geri sayım devam ederken milli takımda da kritik maçın son hazırları sürüyor. Euro 2024 F Grubu içerisinde yer alan Türkiye son maçına hazırlanırken 3. maç sonucunda bir üst tura çıkıp çıkmayacağı kesinleşecek.

TÜRKİYE - ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ STATTA OYNANACAK?

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu 3. ve son maçında yarın Çekya ile Hamburg'da oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Almanya'nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki Sporthotel Fuchsbachtal'da ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, düz koşuyla başladı.

Isınma hareketleri ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Çekya karşılaşmasının taktiği çalışıldı. Antrenmanda Orkun Kökçü bireysel çalışırken, kaleci Mert Günok ise idmanda yer almadı. Türkiye Çekya maçı yarın yani 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak.

arda-guler-oynayacak-mi.jpg

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI MUHTEMEL İLK 11! ARDA GÜLER İLK 11'DE OLACAK MI, OYNAYACAK MI?

Türkiye'nin genç yıldıkları arasında yer alan Arda Güler son dönemde teknik direktör Montella ile anlaşmazlıklar yaşadığı iddiası ile gündeme geliyordu. İlk 11 henüz resmi olarak açıklanmadığı için Arda'nın forma giyip giymeyeceği bilinmiyor.

Türkiye'nin gruptan çıkması için bu maçtan 1 puan alması yeterli olacak. Galibiyet ya da beraberlik durumunda Türkiye direkt olarak turlayacak. Olası bir kötü sonuçta ise rakiplerimizin maçlarına bakılarak averaj hesabı yapılacak.