Afyonkarahisarlı Onur Turan Muay Thai Türkiye Şampiyonu oldu

Son dönemde Afyonkarahisarlı sporcuların elde ettikleri başarılar gururlandırmaya devam ederken bu başarılardan birine de Onur Turan imza attı.
Afyonkarahisarlı Onur Turan Muay Thai Türkiye Şampiyonu oldu

Bu sene 16-21 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Antalya'da gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporcular belirlenirken bu isimlerden biri de Afyonkarahisarlı sporcu Onur Turan oldu.

Ayfonkarahisar'da özel bir spor kulubüne üye olan Onur Turan, 16-21 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda 51 kg U23 büyükler kategorisinde şampiyonluk kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Turan’ın bu başarısı, Afyonkarahisar spor camiasında büyük sevinçle karşılandı.

AFYONKARAHİSARLI SPORCUNUN BÜYÜK BAŞARISI!

Kendisini tebrik eden Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Afyonkarahisarlı sporcularımız her zaman olduğu gibi bu şampiyonada da bizleri gururlandırdı. Başarılarından dolayı Onur Turan’ı ve Şanlı Spor Kulübünü yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kasapoğlu, “Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren ve Muay Thai branşında önemli başarılara imza atan Şanlı Spor Kulübü, milli sporcular yetiştirmesi ve düzenlediği turnuvalarla Muay Thai sporunun gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Alınan altın madalyada kulübün başarısını bir kez daha göstermiştir” dedi.

Başarılı sporcumuz kazanmış olduğu madalyası ve birincilik sayesinde ülkemizi Yunanistan'da düzenlenecek olan organizasyonda temsil etme hakkı kazanmış oldu. Turan Dünya Şampiyonası'nda da ülkemize yeni bir madalya getirmek için ter dökecek.