Haluk Levent'ten Afyonkarahisar'da unutulmaz 23 Nisan konseri

Son dönemde şarkıları kadar yürüttüğü yardım faaliyetler ile de adından söz ettiren Haluk Levent 23 Nisan'a özel konseri ile Afyonkarahisarlıları coşturdu.
Haluk Levent'ten Afyonkarahisar'da unutulmaz 23 Nisan konseri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar'da da büyük bir coşku ile kutlandı. Haluk Levent Zafer Meydanı'nda toplanan binlerce Afyonluya unutulmaz saatler yaşatırken bayram coşkusunu zirveye taşıdı.

Afyonkarahisarlı, ellerinde Türk bayraklarıyla Haluk Levent'in seslendirdiği şarkılar, türküler ve marşlar eşliğinde 23 Nisan'ı kutladı, Atatürk'ü minnet ve özlemle andı. Ünlü sanatçı, binlerce kişiyle birlikte şarkılarını söyleyerek bayram coşkusunu doruk noktasına çıkardı. Konserde unutulmaz anlar yaşandı.

AFYONKARAHİSAR'DA HALUK LEVENT KONSERİ İZDİHAMI YAŞANDI!

Afyonkarahisar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, ünlü sanatçı Haluk Levent'in muhteşem konseriyle coşku içinde kutladı. Zafer Meydanı'nda gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı. 7'den 70'e her yaş grubundan Afyonkarahisarlı, ellerinde Türk bayraklarıyla Haluk Levent'in seslendirdiği şarkılar, türküler ve marşlar eşliğinde 23 Nisan'ı kutladı, Atatürk'ü minnet ve özlemle andı. Ünlü sanatçı, binlerce kişiyle birlikte şarkılarını söyleyerek bayram coşkusunu doruk noktasına çıkardı.

Sahne performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Haluk Levent, sevenleriyle cep telefonlarının fenerleriyle yaptığı ışık gösterisiyle de muhteşem bir atmosfer oluşturdu. Konserin bir diğer önemli anı ise Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın katılımıydı.

Konseri izleyenler arasında yer alan Başkan Köksal atamızın hediyesi olan 23 Nisan'ı büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceklerini ifade etti. Cumhuriyet aşkı ve Atatürkçü kimliği ile öne çıkan Haluk Levent'i böylesi bir günde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Köksal konseri dinlemeye gelen tüm vatandaşlara da teşekkürlerini sundu.