Aydın Didim'de DİGEM tiyatro seçimleri başladı

Aydın'da kültür sanat faaliyetleri hız kazanırken Didim Belediyesi tiyatro topluluğu kurulacağını duyurmuştu. Topluluk için seçmeler düzenleneceği açıklandı.
Aydın Didim'de DİGEM tiyatro seçimleri başladı

Kültür sanat faaliyetlerine vatandaşların ilgileri her geçen gün artmaya devam ederken Aydın'da da belediye bu tip etkinlikleri destekleyeceklerini ilan etmişti. Didim Belediyesi konu hakkında ilk somut adımını attı ve belediyeye bağlı tiyatro topluluğu kurulacağını duyurdu.

Didim Belediyesi tiyatro topluluğu için yapılan açıklama kapsamında amatör ya da profesyonel ayrımı yapılmaksızın 15 - 35 yaş arası kişiler için başvuru alınacağı ifade edildi. 27 Nisan tarihine kadar alınacak olan başvurular kapsamında değerlendirmeyi geçen adaylar tiyatro etkinliklerinde rol alma hakkı elde edecekler.

DİDİM BELEDİYESİ TİYATRO SEÇMELERİ BAŞLADI!

Didim Belediyesi tarafından kurulacak olan tiyatro topluluğu için başvurular başladı. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyen Didim Belediyesi, kendi bünyesinde Tiyatro Topluluğu kurmak için kollarını sıvadı. Tiyatro ve Sahne sanatlarına gönül vermiş, Amatör ve Profesyonel oyuncular Didim Belediyesi Gençlik Merkezi ve DİGEM Sanat Akademisi tarafından kurulacak olan Didim Tiyatro ve Sanat topluluğunda buluşacak.

15-35 yaş arası tüm oyuncu adaylarının katılabileceği tiyatro topluluğu için başvurular, 24 Nisan Çarşamba gününden 27 Nisan Cumartesi gününe kadar Didim Belediyesi Gençlik Merkezi, DİGEM Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilecek.

27 Nisan 2024 Cumartesi günü yapılacak olan değerlendirme ile son adayların başvuruları değerlendirilecek. Mülakati geçen adaylar DİGEM'de tiyatro oyunlarında sahne alma hakkı elde etmiş olacaklar...