İştahı şak diye kesen 5 yiyeceğin adı açıklandı! Yaza tığ gibi incecik girin

Havaların hızlı bir şekilde ısınmaya başlaması ile kadınlar kendilerine forma sokabilecek yiyecekleri araştırmaya başladı. İştahı şak diye kesen 5 yiyeceğin adı belli oldu. Zayıflamaya yardımcı olan 5 yiyeceğin adı haberimizde
İştahı şak diye kesen 5 yiyeceğin adı açıklandı! Yaza tığ gibi incecik girin

Kış aylarında alınan istenmeyen kilolar havaların ısınması ile can sıkmaya başladı. Özellikle mayıs ayına girilmesi ile pek çok kadın kilo vermeye yardımcı olan yiyecekleri araştırmaya başladı.

Kış alınan fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için güzel haber geldi. Kilo vermek isteyenlere yedirerek zayıflatmaya yardımcı olan o besinlerin tam listesi haberimizde

ELMA

Elma özellikle kış aylarında sıkça tüketilen meyveler arasında yerini alıyor. Sabah kahvaltı olarak tüketen de var.. Gün içerisinde ara öğün olarak yiyen de! Kilo verme konusunda yardımcı olduğu bilinen elma iştahı kesiyor. Tokluk hissetmenize yardımcı olacak elmayı ara öğünlerinizde bol bol tüketebilirsiniz. Elma sindirimi de kolaylaştırıyor.

YULAF

Diyet listelerinin olmazsa olmazları arasında olan yulaf içerisinde barındırdığı folik asit besin lifi sayesinde tok tutmaya yardımcı oluyor. Özellikle sabah kahvaltılarınızda tüketebileceğiniz yulaf, gün içerisinde tok kalmanızı sağlayacak.

YUMURTA

Kahvaltıların vazgeçilmezleri arasında olan yumurtayı omlet, haşlama, rafadan ya da göz göz pişirerek tüketebilirsiniz. İçerisindeki protein miktarının fazla olmasıyla gün içerisinde tok kalmanız yardımcı olacak, ihtiyacınız olan günlük proteini de fazlasıyla almış olacaksınız.

TARÇIN

Kilo almanıza en büyük sebeple arasında şeker bulunuyor. Şekeri doğal olarak tarçın gibi bir besinden alırsanız, tatlı krizlerinin de önüne geçebilirsiniz. Dilerseniz bitki çaylarınızın içerisine ekleyebilir ya da günlük olarak içtiğiniz suyun içerisine ekleyebilirsiniz.

SARI LEBLEBİ

Günlük ıvır zıvırlar yerine tüketeceğiniz sarı leblebiler tok kalmanız yardımcı olacak! İştahınızı kapatmaya yardımcı olacak sarı leblebiyi gün içerisinde ara öğün olarak bir avuç tüketmeniz yeterli olacaktır.