Gelinim Mutfakta puan durumu 1 Mayıs! Gelinim Mutfakta hangi gelin kazandı?

Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu! 1 Mayıs Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta puan durumu ve kazanan isim haberimizde!
Gelinim Mutfakta puan durumu 1 Mayıs! Gelinim Mutfakta hangi gelin kazandı?

Her gün bir gelinin çeyrek altını kaptığı ve kıyasıya mücadelenin devam ettiği Gelinim Mutfakta puan durumu açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Mayıs kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta çeyrek altını han gelin kazandı?

1 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA

Hafta içi her gün sunucu Nursel Ergin’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta’da yarışma heyecanı haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Her gün bir çeyrek ve her hafta 10 altın bileziğin dağıtıldığı programda puan durumu nasıl? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

1 Mayıs Gelinim Mutfakta birinci olan gelin açıklandı. Aktarılan son habere göre 1 Mayıs Gelinim Mutfakta çeyrek altın sahibi Damla Gelin oldu.

1 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu şu şekilde:

Damla: 19

Seda: 15

Aleyna: 13

Yeşim: 3

YEŞİM -2 CEZA PUANI ALDI

Gelinim Mutfakta’da puanlama sırasında bugün Yeşim Geli -2 ceza puanı aldı. Şöbiyet tatlısının şerbetini yanlış bir şekilde yapan yeşim, şerbetinden dolayı -2 puan alarak bugünü sadece 3 puan ile tamamladı. Bu şekilde Damla çeyrek altının sahibi oldu.

Kanal D ekranlarının sevilen programı olan Gelinim Mutfakta’da Cuma günü final heyecanı var! Damla, Seda, Aleyna ve Yeşim arasında en düşük puana sahip olan gelin yarışmaya veda edecekken, en yüksek puanı alan bileziklerin sahibi olacak.